0

RESEARCHHet water liep ons toch wel even in de mond toen vorige week de nieuwste campagnebeelden van een halfnaakte David Beckham verschenen, maar het is oppassen voor de 39-jarige god want Becks staat het ‘invisible man’ syndroom te wachten.

Uit onderzoek van Crown Clinic in Manchester blijkt dat sekssymbolen zoals David Beckham en Leonardo DiCaprio onzichtbaar worden op hun veertigste levensjaar. Seksueel onzichtbaar welteverstaan. Vanaf die leeftijd blijken vooral jongere vrouwen deze mannen eerder te zien als een vaderfiguur en worden deze mannen niet meer als seksueel aantrekkelijk gezien. Ze krijgen ze nauwelijks nog een flirterige blik toegeworpen in een bar en worden simpelweg onzichtbaar bij de dames.

Van de duizend mensen die meededen aan het onderzoek, zegt 52% mannen die tegen de veertig lopen niet aantrekkelijk te vinden waarbij de dubbele onderkin de grootste turnoff is. Daarnaast zijn slechte tanden, dunner en grijs wordend haar ook een behoorlijke afknapper voor ons ladies.

Ook als hun looks nog lang niet vervaagd zijn, zoals het killer lichaam van Mister Becks, toch worden de heren eerder als vaderfiguur dan sekssymbool gezien en krijgen zij te maken met het invisible man syndrome waardoor de mannen op leeftijd zich massaal aan de haarimplantaten gaan om zo lang mogelijk sexy te blijven.

  • DAVID-BECKHAM
  • DAVID-BECKHAM6

(Beeld: www.hm.com)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties