0

shoppen 150De meeste fashionista’s zijn experts als het aankomt op online winkelen, want hoe fijn is het gevoel wel niet als er een pakketje thuis wordt afgeleverd. Mannen kunnen nog veel van ons leren, want de ene naar de andere miskoop doen zij online.

Niet zo gek dat dit bij de mannen vaak gebeurt, want één op tien besteld op het moment dat zij onder invloed zijn van alcohol of drugs. Dit komt voort uit een onderzoek van Kortingscode.nl, die keek naar het online shopgedrag van Nederlanders. Waarschijnlijk heeft jou vriend ook weleens allerlei kleding besteld die hij totaal niet nodig heeft en waar hij vervolgens spijt van had. Dit doet het andere geslacht om het bestelbedrag op te hogen zodat zij geen verzendkosten hoeven te betalen.

Gaan de mannen met een biertje achter de computer zitten, vrouwen speuren alle webshops af als zij zichzelf willen opbeuren. Natuurlijk kunnen wij ook geen koopje missen, dus bestellen we massaal online als er kortingsacties zijn op de sites. Eén op de vijf vrouwen heeft achteraf spijt van haar emotionele aankoop, dus misschien moeten we het voortaan toch alleen houden bij een bak chocolade ijs.

  • shoppen

(Beeld: Pinterest)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties