0

Handsome & HealthyWie dacht dat alleen wij vrouwen ijdeltuiten konden zijn, heeft het mis. Hoewel veel mannen er waarschijnlijk niet vooruit komen, blijkt uit een Brits onderzoek dat ze meer geld uitgeven aan cosmetica en schoonheidsbehandelingen dan aan de sportschool.

Zo geven mannen van in de dertig gemiddeld 120 euro per maand uit aan beautyproducten en dat is maar liefst drie keer zoveel geld dan dat ze spenderen aan de sportschool. Twintigers doen het iets rustiger aan met 42 euro per maand en mannen van in de veertig geven gemiddeld 83 euro per maand uit aan hun uiterlijk. De favoriete producten? Vooral de oogcrèmes van Clinique en de Touche Éclat concealer van Yves Saint Laurent zijn populair.

Kijk je nu toch iets anders tegen het andere geslacht aan dan voor je dit wist? Hou je dan maar vast. Uit hetzelfde onderzoek blijkt namelijk dat 10 procent van de mannen nog iets verder gaat dan alleen een crèmepje hier en daar en zelfs make-up gebruikt als ze een feestje hebben. Vooral een glossje op de lippen en een oogpotloodje zijn party essentials voor de mannen.

Handig toch, als je wat make-up kan lenen van je vriend?

Handsome & Healthy

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties