0

Celebrity TweetsAankomende zaterdag is het 31 graden en dat betekent dat een hoop vrouwen hun bikini uit de kast trekken en hun kleur gaan bijwerken op het strand. Hoewel wij dachten dat veel dames dit heerlijk vinden, blijkt de vork nu toch anders in de steel te zitten.

Bij een Brits onderzoek werden namelijk duizend vrouwen ondervraagd en slechts één procent gaf aan zich fijn te voelen in bikini. Shocking!

De helft van de vrouwen houdt zelfs liever haar kleding aan op deze subtropische dagen, zestig procent gaat absoluut niet op de foto in badkleding, 99 procent houdt haar buik in en een kwart bedekt haar lichaam het liefst meteen als ze uit het water komt. Maar waar ligt dit dan aan?

Ook daar is antwoord op gegeven. Zo is het misschien niet heel verrassend dat een kwart van de vrouwen vertelde het meest over hun buik in te zitten.

Ook maakt twintig procent zich druk over te slappe bovenbenen, voelt 17 procent zich onzeker over vet bij de bikinirandjes en vindt veertien procent de billen niet goed genoeg. Wat wél heel verrassend is, is dat maar acht procent van de vrouwen inzit over de borsten.

Tsja, waar vrouwen zich wel niet allemaal druk om kunnen maken… Voel jij je ook zo onzeker in bikini?

  • Celebrity Tweets
    Model Bar Refaeli heeft geen problemen met bikinikiekjes

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties