0

thumb stem 150Er zijn talloze manieren om ervoor te zorgen dat een man zich aangetrokken voelt tot jou en hier zijn zelfs hele boeken over geschreven. Deze kan je vanaf nu direct in de prullenbak gooien, want het draait bij het andere geslacht maar om één ding en dat is jouw stem.

Gelukkig hoef je niet als een nachtegaal te kunnen zingen, want niet ieder van ons is met dit talent gezegend. Volgens een Amerikaans onderzoek vinden mannen een vrouw aantrekkelijk door haar stem wanneer ze in haar vruchtbare periode zit. Tijdens deze periode klink je wat lager dan normaal en daardoor gaat het hartje van wellicht wel jouw soulmate sneller kloppen.

Het onderzoek liet verschillende vrouwenstemmen horen die in verschillende periodes van de cyclus waren. De vrouw die vruchtbaar was, werd het meest aantrekkelijk gevonden en sloeg het hart met vijf procent op hol en bezorgde voor twintig procent meer kippenvel.

Dus dames de volgende keer dat je aangesproken wordt in de kroeg door een leuke man, zet een lage stem op (niet té natuurlijk!)…

  • thumb stem

(Beeld: Pinterest)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties