0

RESEARCH Lauren conradMensen zijn nieuwsgierige wezens, daarom is een van onze favoriete rubriek ook het wardrobe report waarbij we wekelijks een kijkje kunnen nemen in de garderobe van een blogger en fashionista. Heerlijk is het om te zien welke pareltjes iemand in zijn kast heeft liggen.

Net zo fijn is het om te weten te komen wat er in jouw eigen tas zit. De Britse winkelier John Lewis was benieuwd naar de inhoud en waarde van zijn vrouwelijke klanten en deed daarom een onderzoekje. Het antwoord? De gemiddelde Britse vrouw heeft zo’n 1.300 à 2.000 pond aan haar arm bungelen. Jup, laat de tasjesdieven het maar niet horen dat wij dagelijks een fortuin met ons mee dragen!

Parfum, telefoon, portemonnee, zonnebril, make-up en de tas zelf zijn van de meeste waarde. De Britse dames blijken uit dit onderzoek behoorlijk classy ladies te zijn, zo hebben zij een paraplu bij zich van 30 pond. Dat hoeven wij met het Nederlandse weer op de fiets niet te proberen.

Of wij Nederlandse dames dus ook voor een waarde aan 2.000 pond meezeulen blijft de vraag, maar als je alles zou optellen zul je je waarschijnlijk toch verbazen over het kostenplaatje.

Lauren Conrad

Lauren Conrad

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties