0

150 faceWij vrouwen willen allemaal wel graag een porseleinen huidje. De meest dure crèmes en gezichtsbehandelingen worden geprobeerd om onze huid zo egaal mogelijk te krijgen.

Uit Amerikaans onderzoek is nu gebleken dat maar liefst de helft van de vrouwen vindt dat ze te grote poriën heeft en er graag vanaf wil komen. Meer dan 20 procent van de vrouwen maakt zich tussen haar vijftiende en twintigste al druk om de grootte van de poriën. Eén op de tien neemt zelfs nooit een selfie omdat ze haar poriën niet mooi vindt. Bijna 15 procent van de vrouwen maakt zich vooral druk om het formaat van de poriën als ze een date hebben.

Toen de vrouwen werd gevraagd wat ze er precies voor over hadden om die poriën kwijt te raken, antwoordde een kwart van de tweeduizend ondervraagde vrouwen dat ze een jaar geen alcohol zouden drinken. Zeventien procent zou social media ervoor opgeven en 11 procent zou haar benen niet meer scheren.

Waarschijnlijk maken we ons veel te veel zorgen, want wat blijkt? De helft van de mannen zeggen nog nooit op de poriën van een vrouw te hebben gelet!

  • 500 face

www.pinterest.com

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties