0

Kim selfieHet was hét woord van dit jaar en we deden er bijna allemaal dan ook enthousiast aan mee; selfies maken. De tijd dat er spontaan een foto van je werd gemaakt, is allang voorbij en anno 2013 nemen we het heft – of in dit geval camera – in eigen handen.

Goed make-upje erop, haar in de krul, het liefst nog een duckface erbij en je bent er klaar voor. Veel Instagram accounts staan er dan ook vol mee; foto’s van jezelf, gemaakt door jezelf. Precies, een selfie. Maar guess what, hoewel jij het zelf misschien social media waardig vindt en graag met al je volgers wil delen, zijn de good old groepsfoto’s veel beter voor je profiel. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat je veel mooier lijkt als je met een groep op de foto staat.

Zo werd er eerst een groep cheerleaders op de foto gezet en vervolgens werd er van iedereen individueel een kiekje geschoten. De toch wel verrassend uitslag? De meisjes werden als groep beter beoordeeld doordat je op die foto allemaal verschillende gezichten zag en omdat ze socialer overkwamen.

Trommel al je vriendinnen dus op voor een photoshootje en laat die hashtag selfie voortaan lekker achterwege!

Kim Kardashian kan dus voortaan veel beter zo op de foto...

Kim Kardashian kan dus voortaan veel beter zo op de foto…

Dan zulke kiekjes van zichzelf schieten.

Dan zulke kiekjes van zichzelf schieten.

www.instagram.com/kimkardashian

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties