0

RESEARCHItaliaanse mannen hebben een behoorlijke reputatie als enorme verleiders opgebouwd, maar deze charmeurs houden het wellicht enkel bij flirten met vrouwelijke toeristen. Uit een onderzoek blijkt namelijk dat het de Franse mannen zijn die er nog wel eens een affaire op na houden.

Uit het onderzoek dat door Ifop werd gehouden onder 804 mensen, blijkt dat ruim 55 procent van de Franse mannen vreemdgaat. Ook de mesdemoiselles zijn niet geheel onschuldig. Maar liefst 32 procent van de Franse dames gaat vreemd. De iets banger aangelegde Fransen geven aan een affaire te beginnen als ze zeker weten niet betrapt te kunnen worden.

Ook zoenen word gezien als vreemdgaan. Tweederde van de Franse vrouwen vindt French kissing een vorm van vreemdgaan en ook sexting kan volgens de dames niet door de beugel. Hieruit blijkt dat vrouwen een stuk minder gediend van een potje buitenechtelijk zoenen dan hun mannelijke wederhelft. 68 procent van de ondervraagden is echter wel van mening dat het mogelijk is om het hele leven bij één partner te blijven en dus vergeeft ruim 63 procent van de Fransen hun schuinsmarcherende partner.

BP_18075366

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties