0

bartender 150Mannen in uniform en in pak zijn voor veel vrouwen de ultieme fantasie en wijv inden het heerlijk om onze charmes op deze heren los te laten. Een onschuldige flirt moet kunnen… Altijd al benieuwd geweest bij welke beroepscategorie het meest wordt geflirt? Daar is nu onderzoek naar gedaan.

Zo blijkt dat vrouwen het meest flirten met bar- en restaurantmedewerkers; zelfs 95 procent van de ondervraagden voelt zich aangetrokken tot deze groep mannen. Zal dit komen door de borrels die vaak in het spel zijn of is het zo onwijs sexy als de obers met een dienblad lopen?

Op de tweede plaats komen surfinstructeurs gevolgd door fitnessmedewerkers, maar ook andere beroepen waar mannen met hun handen werken doen het goed om flirts te scoren. De reden hiervoor is natuurlijk duidelijk: de fantastisch gespierde lichamen die de heren krijgen door het harde werken.

Zelfs wanneer de partners erbij zijn, doen vrouwen een poging tot een onschuldige romance en dit gebeurd voornamelijk op vakantie, dat zal vast aan het warme weer liggen.

  • bartender 640

www.pinterest.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties