0

Metropolitan Museum of Art Costume Institute BenefitDecember is altijd een goede maand om nog even nostalgisch terug te kijken op de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar. En zelfs in de modewereld, waar we normaal alleen maar vooruit kijken, blikken we voor deze ene keer even terug.

Google heeft namelijk onderzoek gedaan naar welk modelabel er in 2013 het meest gezocht is. Oftewel, wie was populair genoeg om flink gegoogled te worden? Een prachtig lijstje is het resultaat. De absolute winnaar is Versace, gevolgd door Michael Kors en Diesel. Ook Gucci, Rachel Zoe en Givenchy deden het goed bij de zoekmachine.

Wel moeten we kleine vraagtekens zetten bij deze fashion list. Naast Versace werd er als ‘related search’ namelijk ook heel veel gezocht op ‘Versace, Versace, Versace’ en laat dat nou toevallig een songtekst zijn van rapper Drake. En ook Givenchy kan haar plekje in de lijst zomaar te danken hebben aan Kim Kardashian, die in een sexy jurk van het label ongetwijfeld een populaire zoekterm was.

Heeft Donatella haar Google succes te danken aan rapper Drake?

Heeft Donatella haar Google succes te danken aan rapper Drake…

En Givenchy aan Kim Kardashian?

En Givenchy aan Kim Kardashian?

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties