0

nikeNaar onze mening één van de beste uitvindingen van de afgelopen eeuw: online shoppen. Niet meer in een pashokje staan met slecht licht en geen ellenlange rij, terwijl je een afspraak hebt. De rest van Nederland is ook niet vies van een beetje shoppen op het internet en kocht in 2014 massaal online. 

Een paar producten waren afgelopen jaar extra populair en kwamen uit onderzoek als meest verkocht uit de bus. Op nummer 1 stond de sneaker, die niet uit het modebeeld van afgelopen jaar was te slaan. Eén schoen in het specifiek ging echt als warme broodjes over de toonbank. Volgens Beslist.nl was de Nike Roshe Run sneaker de populairste online aankoop van het afgelopen jaar. 

Nieuwe edities als de iPhone 6 en de Playstation 4 waren populair, maar ook kinderspelletjes als de Loom elastiekjes, waar elk kind deze zomer armbandjes mee maakte, vielen binnen de top 5 van meest verkochte producten. Een ander product dat we ook veel hebben voorbij zien in het straatbeeld of op de piste zat ook tussen de top 5: de Go Pro Hero 3.

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties