0

Young woman applying makeupWe hebben allemaal weleens een make-up look gehad waar we achteraf niet zo heel trots op waren. Een foundation experimentje dat totaal verkeerd heeft uitgepakt of die nieuwe blush die misschien toch een tintje of twee te donker bleek te zijn. Maar wat is nou eigenlijk de ergste fail onder de beautyblunders?

Gooi die pincet en je wenkbrauwpotloodje maar heel snel de deur uit, want we zijn allemaal wel over eens; de getekende wenkbrauw is not done. Dat blijkt tenminste uit een nieuw onderzoek van Daily Mail. Tien jaar geleden was het misschien nog leuk om je hele wenkbrauw eraf te scheren om het er vervolgens met een potloodje – vaak niet al te subtiel – weer op te tekenen, anno 2014 gaan we voor vollere en natuurlijke eyebrows. Thanks, Cara!

Andere beautyblunders die niet bepaald gewaardeerd worden? Ook slecht aangebrachte foundation, concealer op de lippen en teveel mascara eindigen hoog in het lijstje. Mocht je nou denken, who cares? Nou blijkbaar best veel vrouwen, want maar liefst tachtig procent geeft aan een negatieve indruk te krijgen van vrouwen met slechte make-up en ruim 22 procent wil niet eens omgaan met een vrouw die slecht is opgemaakt.

Young woman applying makeup

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties