0

piemel 150Mocht je het belangrijk vinden, pak dan snel een meetlint want wellicht is jouw vriend wel minder groot geschapen dan de gemiddelde man. Onderzoekers hebben namelijk nu eindelijk antwoord gevonden op de vraag wat de normale lengte van een piemel is.

Tja, wij vrouwen schieten eigenlijk altijd een beetje in de lach als we het over het mannelijk geslacht hebben. Bovendien betekent de leus ‘size does matter‘ voor veel vrouwen ook helemaal niets. Toch blijft het voor veel mannen nog steeds een ‘gevoelig’ onderwerp en kunnen ze een groot minderwaardigheidscomplex overhouden aan een grap over hun ‘beste vriend’.

Of het daarom een goed idee is dat dit is onderzocht weten we niet, maar wij zijn de beroerdste niet als wij hiermee een paar mannen uit hun waanideeën kunnen helpen. Dus mannen, hier is het verlossende antwoord: de gemiddelde piemel van een man is 9.16 centimeter slap en 13.24 centimeter als de slappe piemel wordt uitgerekt. De stijve piemel is gemiddeld 13.12 centimeter. Satisfied, boys?

  • piemel 500

(Beeld: www.dolcegabbana.com)

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties