0

mijlpalen 150Vorige week kon je bij ons al lezen dat onderzoek uitwijst dat ons 34ste levensjaar het gelukkigste is. Op die leeftijd hebben we het idee dat we onze levens grotendeels onder controle hebben. We hebben een vriend, een huis en op het gebied van werk gaat het goed. Alleen maar leuke dingen dus.

Nieuw onderzoek bekeek de andere mijlpalen die het leven van een vrouw rijk is en de leeftijden waarop deze mijlpalen voorkwamen. Het leven van deze ‘gemiddelde vrouw’ ziet er ongeveer zo uit:

12: We worden een échte vrouw als we 12 zijn, al hangt het moment van onze eerste menstruatie ook sterk af van onze genen.

15: Op deze leeftijd krijgen de meeste meiden hun allereerste zoen. Romantisch of verschrikking? Daar weten we helaas niet de cijfers van.

16: Een jaar later, als we zestien zijn, is het klaar voor de volgende stap. Gemiddeld worden we op deze leeftijd ontmaagd. Jongens worden gemiddeld op hun vijftiende ontmaagd.

18: Ondanks dat we inmiddels al twee jaar seksueel actief zijn, durven we ons nu pas echt te laten gaan tijdens de sex. Daarom krijgen veel meiden op hun 18e pas hun eerste orgasme tijdens de sex met een partner.

20: Als je tot nu toe nog niet met het gemiddelde oploopt hebben we goed nieuws. Diegenen die pas rond hun 20ste beginnen met seksueel contact hebben een grotere kans op een langdurige liefde. Ook plukken zij de vruchten hiervan in hun latere leven met beter betaalde banen.

25: Op ons 25ste zijn we het meest onzeker over onze bedprestaties. Dit komt doordat we ons lichaam en onze ervaring teveel vergelijken met andere vrouwen.

27: Op deze leeftijd zijn de meesten van ons wel klaar met het kat en muisspel dat de liefde is en willen we graag settelen. Bij 1/3 van ons gebeurt dat met hun eerste liefde. De kans is echter groter dat je settelt met je derde of vierde liefde.

28: PAS OP! Op deze leeftijd zijn we het meest geneigd om vreemd te gaan tijdens onze langdurige relaties.

30: Dit is de gemiddelde leeftijd waarop we trouwen én die waarop we ons eerste kind krijgen.

32: Halleluhja, wij wispelturige wezens zijn er op ons 32ste eindelijk eens uit wat we nou precies willen met onze haren!

38: Zo rond ons 38ste hebben we het wel weer gehad met op kantoorzitten en zetten we alles opzij om een tijd te gaan reizen of een pauze in te lassen in onze carrière om tijd te maken voor hobby’s.

40: 40 zijn we als de meeste van ons beseffen dat ons huwelijk niet meer werkt en de relatie helaas uitloopt in een scheiding.

47: Op ons 47ste vinden we onszelf officieel te oud voor een bikini en zullen we sneller voor een badpak kiezen.

51: Dit is de gemiddelde leeftijd waarop de menopauze wint en we niet meer ongesteld zullen worden. Samenhangend met de mindere hormonen die nu in ons lijf ronddwalen, voelen we ons ook voor het eerst onzichtbaar voor het andere geslacht.

52: ‘Het verval is ingetreden’ en om dit tegen te gaan beginnen we op deze leeftijd aan cosmetische ingrepen als botox.

60: Op ons 60ste hebben we eindelijk de goede werk-privé balans kunnen vinden. Daardoor kan het weer spannend worden in bed. Bijna 75% van de getrouwde stellen van 60 jaar zei één of meerdere keren per week sex te hebben!

63: 63 zijn we als we besluiten van de goede dingen in het leven te gaan genieten en te gaan stoppen met werken.

82: Van dat besluit kunnen we gemiddeld 19 jaar genieten, omdat de gemiddelde levensverwachting van een vrouw 82 jaar en 9 maanden is.

  • mijlpalen 500

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties