0

SUNNIESHoe groter hoe beter, hoe donkerder hoe beter en als we de modemeisjes mogen geloven dan is ook hoe spiegelender hoe beter. Maar, wat vindt een date hier eigenlijk van?

Uit onderzoek blijkt dat een zonnebril één van de grootste afknappers is tijdens een eerste afspraakje en een zonnebril met spiegelende glazen is al helemaal not done! Specsavers hield een enquete onder zeshonderd Nederlanders waaruit blijkt dat ruim de helft vindt dat een zonnebril ophouden tijdens een eerste ontmoeting echt niet kan én zeker niet wanneer deze ook nog eens binnen wordt opgehouden.

In een gesprek met een vriend of vriendin wordt een zonnebril minder storend gevonden, maar de zonnebril met spiegelglazen zijn echt not done, die worden als zeer vervelend ervaren. Wel blijkt uit de enquete dat zonnebrillen waar de ogen doorheen gezien kunnen worden, mooier gevonden worden.

Grappig is dat 12% van de deelnemers toegeeft een zonnebril te gebruiken om ongestoord naar andere mensen te kunnen gluren. Vooral mannen zouden dit regelmatig doen. Wij stellen ons zo voor dat een zonnebril met spiegelglazen dan wel weer mega handig zijn.

  • Screen-Shot-2015-01-27-at-11.50.32

(Beeld: www.karenwalkereyewear.com)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties