0

RESEARCH De Nederlandse vrouw geeft haar voeten een 68Nu staan we er misschien niet zo bij stil, maar straks is het voorjaar en zijn je voeten weer voor iedereen te zien in leuke slippertjes. Goede verzorging van je onderdanen is dan echt een must.

Sterker nog, een kwart van de Nederlandse vrouwen zou haar voeten niet in het openbaar tonen zonder zeker te zijn dat ze er keurig uit zien. De Nederlandse vrouw geeft haar voeten gemiddeld een 6,8 als rapportcijfer, de Nederlandse man is iets meer tevreden en geeft hun voeten gemiddeld een 7.

De teennagel speelt een grote rol bij vrouwen; 40 procent van de vrouwen zegt dat hun teennagels de mate bepaalt waarin ze blij zijn met hun voeten. Ongeveer 20 procent geeft haar voeten een onvoldoende.

Verder blijkt, uit het onderzoek dat werd gedaan onder 1000 Nederlanders in opdracht van het merk Naloc, dat 78 % haar teennagels knipt en dat een kwart van de vrouwen haar nagels vijlt of polijst. Bijna de helft van de vrouwen lakt haar teennagels regelmatig. Ongeveer 20 procent gaat wel eens naar de pedicure.

De grootste afknapper voor Nederlanders? De kalknagel volgens de helft van Nederlanders. Daarnaast worden wratten en onverzorgde nagels ook niet erg gewaardeerd.

Voeten Jessica Alba

Dit zijn de keurig verzorgde voeten van Jessica Alba

www.naloc.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties