0

Eten in de wereldSocial media en met name trending topics verraden veel over ons alledaagse leven, waar we komen, waar we eten, waar we onze kopjes koffie drinken en ga zo maar door. Travalex besloot deze informatie te gebruiken om te onderzoeken waar ter wereld we nou écht een hapje moeten eten.

De resultaten zijn best gek, niet alleen onderzochten ze namelijk in welke steden het meest over eten wordt gepraat op social media, maar ook wat er wordt gegeten. En dat was op zijn zachts gezegd verrassend. Bekijk de resultaten van het onderzoek hieronder en oordeel zelf:

1.  Toronto is de beste plek voor verse sushi 
Volgens social media is Toronto dé plek om heerlijke sushi te eten. De lekkernij is er vers, smaakvol en goed gemaakt. Bovendien vind je er een heel fijn sushi festival, het -hoe creatief- Toronto sushi festival. Waar je dan precies moet zijn? Sushi Kaji is héél populair!

2. Naar New York ga je voor een kruidige curry 
Je zou denken dat je voor een curry naar India moet afreizen, maar niks is minder waar. De online wereld eet zijn currygerechten het liefst in The Big Apple. Een pittige hotspot is Tamarind Tribeca.

3. De meest gelikete gelato ter wereld vind je in: Londen! 
La Bella Italia lijkt dé plek bij uitstek om te genieten van een heerlijk koud ijsje. Toch is het niet Rome, maar Londen waar social media users het het meest over deze koude verwennerij hebben. Oddono’s en Gelupo zijn het populairst onder toeristen en bij de Londenaren zelf.

4. Trek in een echte Amerikaanse burger? Boek dan een ticket naar Dubai 
De Amerikanen staan bekend om hun grillkunsten. Als je trek hebt in een burger is dat dan ook dé plek waar je die het liefst zou eten. Toch is iedereen op social media meer onder de indruk van de American burgers die in Dubai geserveerd worden. Vooral die van Ruth’s Chris steak house schijnen niet te weerstaan te zijn.

5. De beste pizza’s eet je in Mexico City 
Een bezoekje aan Mexico City lijkt ons beslist geen straf, maar we hadden wel verwacht dat we daar dan de lekkerste burrito’s en taco’s zouden kunnen eten. Het wereld wijde web laat ons echter weten dat je de pizza in Mexico City écht niet mag overslaan. Voor het lekkerste hapje Italië in Mexico City ga je naar: Santa Pizza.

  • Eten in de wereld

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties