0

nikkie plessen show 150De uitnodiging beloofde al spektakel: NIKKIE Live In Concert stond er op de kaart met als veelbelovende lokatie het prachtige Concertgebouw in Amsterdam. Of wij van I Love Fashion News daarbij aanwezig wilden zijn? Met liefde!

Warm werden we onthaald in het Concertgebouw en via een fotomomentje door één van de NIKKIE meisjes naar onze tafel gebracht. Alleen de entree was al spectaculair. Middenin de concerthal stonden mooi gedekte tafels met naambordjes. Aan het tafeltje naast ons zat topmodel Natasha Poly met DJ Maria Helena Baly, maar ook BN’ers als Lieke van Lexmond en Fred van Leer waren aanwezig. Maar, vanaf onze tafel die direct aan de catwalk stond hadden we ook prima beeld op het podium waar Do en Waylon niet te stoppen waren en lied na lied zongen.

Het New Amsterdam Orchestra onder leiding van dirigent Stephan Geuzebroek zette hun muziek in en werd sfeervol begeleid door een dirigent die met de rug naar ons toe stond. De blazers speelden hun laatste noot en de dirigent draaide zich naar het publiek. De hoed ging af en wat bleek? We zaten al die tijd naar Nikkie Plessen en haar blonde lokken te kijken! Wat een entree! Het modefeest kon officieel beginnen.

Iedereen uit de Nederlandse modewereld was in het Concertgebouw aanwezig, maar ook grote klanten en inkopers waren van de partij. Tussen de heerlijke gerechten door werden de gasten niet alleen getrakteerd op muziek van Do, Waylon, Leona Phillipo en het orkest van het Concertgebouw, maar natuurlijk ook op een modeshow. De modellen liepen vanaf de trappen tussen het orkest de zaal in gehuld in de ontwerpen uit de wintercollectie van NIKKIE. Nadat de laatste modellen over de catwalk liepen en wij nog een pastelkleurige macaron naar binnen werkten, verlieten we het Concertgebouw. Op de fiets en door de regen, maar met een goed gevoel en fantastisch modefeestje achter de kiezen.

De nieuwe NIKKIE FW15 collectie is vanaf mei verkrijgbaar in de NIKKIE brandstores en bij de NIKKIE verkooppunten. Bekijk een paar foto’s van de avond hieronder!

  • NIKKIE_CONCERTGEBOUW_HR_0248
  • NIKKIE_CONCERTGEBOUW_HR_0273
  • NIKKIE_CONCERTGEBOUW_HR_0498
  • NIKKIE_CONCERTGEBOUW_HR_9799
  • NIKKIE_CONCERTGEBOUW_HR_0636
  • NIKKIE_CONCERTGEBOUW_HR_0764
  • NIKKIE_CONCERTGEBOUW_HR_0848
  • NIKKIE_CONCERTGEBOUW_HR_9737

www.nikkie.com

(Beeld: Flyershot Michael Graste)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties