0

REPORT Rock n roll junkie by Lola BroodGisteravond presenteerde Lola Brood haar eerste fashion collectie in de poptempel van Nederland, Paradiso, en I Love Fashion News was daarbij aanwezig. In een zaal gevuld met hippe mensen, die heel onmodisch bitterballen en zakjes patat snackte, showde Lola Brood (de dochter van kunstenaar Herman Brood) haar ontwerpen.

De vierkanten catwalk was om een rock ‘n roll band gebouwd die knallende deuntjes rockten, terwijl de modellen over de catwalk liepen. De Brood Rock ‘n Roll Junkie Collectie by Lola Brood, die zij ontwierp in opdracht van The Sting, was als vanzelfsprekend geïnspireerd op een van de grootste inspiratiebronnen uit Lola’s leven, haar vader Herman. Met één van zijn favoriete uitspraken “Brood kan niet dood” in haar achterhoofd ging ze aan de slag.

In de collectie voor zowel mannen als vrouwen komen veel kenmerkende ‘Brood’ elementen terug, zoals een verdwaalde pleister, barcode, rivets met een pistoolopdruk en verfspatten over de kleding. Maar de meest bekende elementen zijn de afbeeldingen en prints met songteksten, oude foto’s en anekdotes van Herman Brood.

De opvallende en gedurfde collectie is lekker gek en heeft een rauw randje, net als de show in Paradiso zelf. Kort en krachtig, maar ontzettend Rock ‘n Roll! De collectie is vanaf nu te koop bij 33 filialen van The Sting.

Rock n Roll junkie1Rock n roll junkieRock n roll junkie collectie

Rock n roll junkie 4Rock n Roll  junkie 3Lola BroodLola Brood en modellen op de catwalkwww.thesting.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties