0

OPI diptic 150Gelakte nagels zijn het toppunt van vrouwelijke, verzorgde handen. Daarnaast is nagellak ook het ultieme product om mee te experimenteren en een makkelijke manier om de kleuren van het seizoen mee uit te proberen, voordat je je waagt aan een duur kledingstuk of een tas.

Eén van de fijnere lakjes die in de winkels liggen, zijn die van OPI. Al vanaf de oprichting van het merk in 1989 komen zij verschillende malen per jaar met bijzondere collecties en hebben ze revolutionaire technieken. Zo waren zij in 2012 een van de eersten die ons kennis lieten maken met gelnagellak.

Deze ochtend mochten wij aanwezig zijn bij de presentatie van wéér een OPI doorbraak in de nagellak industrie. In het prachtige Vaudeville Theater aan de Bloemenmarkt in hartje Amsterdam presenteerde Anja Happé-Lensen, de directrice van OPI Nederland, ons de nieuwe Infinite Shine collectie van ons favoriete nagellak merk. 

De Infinite Shine collectie biedt ons het beste van de twee OPI werelden. Het gemak van thuis je nagellak op kunnen doen en de langdurige kwaliteit van de OPI gel nagellak die ze in professionele OPI-salons bieden. Én je krijgt deze nagellak er gewoon thuis met (OPI) nagellakremover af.

De collectie kent 3 stappen, de eerste is een primer, daarna doe je het kleurtje op (twee dunne laagjes) en na 2 minuten wachten doe je de topcoat op. Vooral in de topcoat zitten lichtgevoelige moleculen die door blootstelling aan natuurlijk licht het uithardingsproces van de nagellak in werking stellen. De nagellak droogt hierdoor snel op en hardt goed uit. Dit zorgt ervoor dat je nagellak wel 7 tot 10 dagen vlekkeloos blijft zitten en ontzettend mooi glanst!

De primer, de topcoat en de kleurtjes kosten allemaal €18,95 per flesje. Dit is iets duurder dan de ‘normale’ nagellakjes van OPI, omdat er dus geavanceerdere technologie bij de Infinite Shine collectie komt kijken. Je eerste aankoop uit deze collectie loopt dus wel in de prijs, maar wat ons betreft is het de investering meer dan waard.

De Infinite Shine collectie is vanaf nu te koop in geselecteerde winkels, hier ontdek je welke. Bekijk de foto’s van de presentatie hieronder.

 • OPI 4
  Over de tafel met ontbijthapjes lagen een aantal vrolijke kleurtjes uitgestald.
 • OPI 7
  Jammie! Frambozen, chiazaad en kokos smoothie.
 • OPI 10
  Yoghurt met muesli in exotisch fruit.
 • OPI 9
  Ananas-gember smoothies.
 • OPI 1
  Mooie, roze, watermeloen-kokoswater drankjes.
 • OPI 3
  Home-made granola bars!
 • OPI 5
  Anja Happé-Lensen presenteert de Infinite Shine collectie.
 • OPI 2
  Het mooie interieur van het Vaudeville theater.
 • OPI 8
  En de leuke goodiebag die we mee naar huis kregen.
 • OPI 12
  Met daarin deze leuke lakjes die we mogen uitproberen op kantoor.

www.opi.nl

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties