0

beauty speed date 150ILFN stagiaire Jessica waande zich laatst in een waar beauty walhalla: zij kreeg de kans om te speeddaten met verschillende beautymerken/winkels als Clinique, Human+Kind, NYX, Smashbox, Douglas en V&D. In vijf minuten tijd kregen 17 beautymerken de kans om hun producten en nieuwe lanceringen te presenteren.

“Bij binnenkomst in restaurant Nevy in Amsterdam werd ik heel goed ontvangen door de dames van Mooi PR. De cupcakes en popcornzakjes stonden al klaar om genuttigd te worden en er werd gezellig gekletst. Om klokslag 15.30 werd het startsein gegeven en mochten we aanschuiven aan de tafeltjes bij de vertegenwoordigers. Deze kregen slechts 5 minuten de kans om een presentatie te geven.

Ik begon bij het make-up merk Smashbox. De twee dames gaven een enthousiaste presentatie over de nieuwe najaarslijn On The Rocks. De lijn bestaat onder andere uit een oogschaduwpallet met 12 kleuren en één met 28 kleuren, 5 oogpotloden en een setje met 5 lipglosjes erin. Met deze collectie zit je helemaal goed voor een mooie opvallende make-up look omdat de lijn veel glam en glitters bevat.

Clinique had ook heel erg leuk nieuws te melden over een innovatieve nieuwe brush. Na alle elektrische reiningingsborstels kon het beautymerk niet uitblijven en na een 8-jarig onderzoek is het product dan eindelijk op de markt gebracht. De borstel kan zelfs onder de douche gebruikt worden en het bovenste deel is spitser zodat je gemakkelijk alle hoeken van je gezicht kan bereiken. Vanaf heden kun je dit product hier kopen bij Douglas!

Ik had ook een date met de vertegenwoordigers van Human+kind. Dit beautymerk gebruikt uitsluitend fijne natuurlijke en ‘vriendelijke’ ingrediënten. De oprichters vinden het erg belangrijk dat je niet alleen aardig bent voor anderen maar ook aardig voor jezelf. De lijn bestaat uit haarverzorging en huidverzorging en op de website van Cosmania zijn deze producten verkrijgbaar.

Voor de liefhebbers van het make-up merk Sleek, NYX en Isadora is er ook heel erg leuk nieuws. V&D gaat deze 3 merken verkopen in Hoofddorp, Dordrecht, Heerlen, Rotterdam Zuidplein, Roosendaal en Amsterdam Noord. Sleek staat bekend om haar goede prijs-kwaliteit verhouding en prachtige oogschaduwpaletten. NYX staat bekend om sterk gepigmenteerde oogschaduw en een breed assortiment van te gekke lipsticks. Als je last hebt van een gevoelige huid dan komt het make-up merk Isadora to the rescue. Dit is een Zweeds merk dat nog niet zo bekend is en zich echt richt op de gevoelige huid. Alle producten bestaan voor 100% uit mineralen.

Mijn laatste presentatie kreeg ik van Douglas. Als je het lastig vindt om de perfecte foundation te vinden voor je huidskleur dan is dit wel een hele leuke tip voor je want vanaf heden kun je bij Douglas terecht voor een gezichtsscan. Met deze scan kan de verkoopmedewerker meteen zien welke foundation bij je huid past omdat de kleuren zijn opgebouwd op het pantone kleursysteem. De code die je krijgt, kun je eventueel ook invullen op de webshop. Hoe cool!”

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties