0

MODEMUSTHAVESGisterenavond begaven wij van I Love Fashion News ons richting de Hallen in Amsterdam. De geur van versgepopte popcorn kwam ons al van ver tegemoet en nog voor we goed en wel binnen waren op het feestje van ModeMusthaves en OPEL hadden we in de ene hand een mini hamburger en in de andere een ter plekke geshakete cocktail.

Jawel, Elise van Wonderen van ModeMusthaves weet, net als haar zus Annic, wel hoe ze een feestje moet geven. ModeMusthaves is van alle markten thuis en bewijst dit opnieuw met hun allernieuwste samenwerking. De fashionable handen werden ineengeslagen met OPEL en dat resulteerde in de hele betaalbare stadsauto Opel ADAM. Maar, niet alleen Elise mocht een OPEL ontwerpen ook Bastiaan van Schaik en Saar Koningsberger lieten hun creativiteit op de auto los.

“Paris is always a good idea…” Is wat Elise inspireerde bij het samenstellen van de stadsauto. De OPEL ADAM van ModeMusthaves is een classy zwart-witte variant geworden en met het bijpassende outfitje uit de webshop rijd je als een echte fashionista naar dé modestad van Europa. Zo is de hele outfit die je er bij krijgt ook afgestemd op deze fashion capital en krijg je er natuurlijk een polaroid camera bij om alles vast te leggen! Een coffee-to-go-mok voor je favoriete koffie of thee, onze eigen ModeMusthaves parfum en de populaire “Bitch, please I ride a unicorn” sleutelhanger maken het feest compleet.

Tussen de digitale winkelrekken van ModeMusthaves lease je dus nu ook een unieke OPEL vanaf de all-in prijs van €285,-. Je hoort het goed, all-in. Verzekering, onderhoud, wegenbelasting, noem het maar op, alles is inclusief. Het enige wat jij hoeft te doen is tanken en shinen!

Bekijk het lanceringsfeestje en de OPEL ADAM hieronder.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.modemusthaves.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties