0

JOHNI Love Fashion News was maandagmiddag aanwezig bij het spectaculaire event van John Frieda. Wij waren erg benieuwd naar al het nieuws dat het bekende merk ging lanceren. Veel mensen zweren bij de producten van John Frieda en willen niets anders meer, denk maar aan hun anti-frizz lijn of volume shampoos, dus gingen wij vol verwachting naar het event.

ILFN’s stagiaire Jessica verplaatste zich dinsdagmiddag met de tram naar het Tabacco Theather in hartje Amsterdam. Eenmaal aangekomen werd ze vriendelijk ontvangen door de dames van Coebergh PR. De champagne stond al voor alle genodigden in de glazen te borrelen en er werd wat geproost. Het woord was aan de productmanager van John Frieda en zij legde in een korte presentatie alles uit over de mooie producten die vanaf 9 februari 2015 in de winkel liggen. John Frieda weet altijd innoverende producten op de markt uit te brengen, dus Jessica was natuurlijk hartstikke benieuwd wat de productmanager te vertellen had. Volgend jaar zul je de sterke slogan; “Me&John, Together, we can do anything,” veel voorbij zien komen in de winkels én dat past perfect bij de nieuwe producten.

Er wordt een geheel nieuwe Frizz Ease lijn uitgebracht die bestaat uit een shampoo, conditioner en styling foam. De shampoo en conditioner zijn ontworpen door middel van een revolutionaire techniek; het haar wordt van binnenuit gevoed en houdt invloeden van buitenaf tegen. Het Frizz Immunity Complex is zo ontwikkeld dat de weerstand tegen pluis wordt opgebouwd. De pluis zou hierdoor met 90% af moeten nemen, zelfs als je door de regen loopt of naar een warm land gaat waar de luchtvochtigheid hoog is. Daarnaast werd ook de Frizz Ease Air-Dry Waves geïntroduceerd. Deze foam is ideaal voor als je minder tijd hebt om uitgebreid je haar te stylen én liever wat langer in je bed wilt blijven liggen. Met deze foam kun je namelijk je haar laten drogen door de lucht; zo voorkom je ook nog eens dat je haar beschadiging wordt door hitte én ben je voorzien van die gewilde wavy look.

Na de productpresentatie was het tijd voor een inspirerende experience met senior haarstylist Jake Davis. Deze man is één van de beste uit zijn vak en was special overgevlogen vanuit Londen. Hij liet zien hoe je met de drie nieuwe John Frieda haarsprays binnen een handomdraai een geheel nieuwe look kan maken. Deze professionele sprays bevatten keratine, waardoor het haar er zacht en glanzend uit gaat zien. Deze collectie komt met drie verschillende sterktes; Touchable Memory, Continuous Control en Ultimate Fixation.

Volgen Jake Davis is het haar anno 2014/2015 erg laid-back, omdat je van elke hairdo wel iets kan meepakken. Combineer bijvoorbeeld een Brigitte Bardot hairdo met nonchalante plukken. Tegenwoordig draait alles om effortless beauty en dat liet Jake ook gemakkelijk zien bij de modellen. Als kers op de taart komt John Frieda trouwens ook nog met een In-Shower Treatment waardoor je wakker wordt met een prachtige bos haar met volume. Met dit verzorgingsproduct zou het dus écht mogelijk zijn om 7 dagen lang volume in je haar te houden. De formule bestaat uit versterkende proteïnen en keratine dat het haar voedt. Van deze producten worden wij in ieder geval al heel erg hebberig!

Bekijk de foto’s van het geslaagde event hieronder. De nieuwe producten van John Frieda variëren van €2,99 voor een 75 ml haarspray tot €14,99 voor de Luxurious Volume 7 day Volume In-Shower Treatment. Vanaf 9 februari 2015 kun je de nieuwe producten aanschaffen bij de drogisterij.

 • IMG_3204
 • IMG_3213
 • IMG_3217
 • IMG_3224
 • IMG_3221
 • IMG_3223
 • IMG_3227
 • IMG_3215
 • IMG_3208
 • IMG_3250
 • IMG_3269
 • JOHN_FRIEDA_TOBACCO_HR_MIKE_0090
 • JohnFrieda_HR_Logo1_Geert_0096
 • JohnFrieda_HR_Logo1_Geert_0095

www.johnfrieda.nl

(Beeld: ILFN & Flyershots)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties