0

ILFN’s Monique onderging afgelopen week een cosmetische acupunctuur behandeling bij Shenmen Health. Met wat gezonde spanning betrad ze de praktijk op maandagochtend 09.00 uur aan de Stadionweg in Amsterdam. Maar wat was het ontzettend ontspannend!

Lees snel verder voor Moniques ervaringen:

“Ik voel me meteen op mijn gemak bij Shenmen Health. Om te beginnen stelt mijn behandelaar Yvonnen me een aantal vragen over mijn gezondheid. Vervolgens ga ik lekker liggen en krijg ik wat handdoeken over me heen. Ik had het erg koud (ik kwam door de stromende regen! TIP: ga met de auto of met het OV!) en Yvonne doet meteen een kacheltje aan. Prettig!

Terwijl ik lig ben ik toch nog een tikkie zenuwachtig: hoe voelen de naalden die dadelijk mijn lichaam in gaan? Ik krijg al snel mijn antwoord: het is niet pijnlijk. Je voelt het wel, als de naaldjes in je huid gaan is dat even een vreemd gevoel. Bij deze cosmetische acupunctuur behandeling begint Yvonne bij mijn voeten, daarna mijn handen en tenslotte is mijn gezicht aan de beurt. Yvonne vraagt constant hoe het voor mij voelt. Het kan zijn dat de naaldjes op een bepaalde plek niet helemaal prettig voelen, dan zet ze de naaldjes wat anders.

Het is de bedoeling dat je de behandeling in sessies blijft ondergaan, dus na een enkel keertje heb je niet meteen resultaat. Uiteindelijk voelt je huid beter en strakker aan en voel je je fijner en rustiger in je lichaam. Nadat ze alle naaldjes heeft geplaatst verlaat Yvonne de kamer en laat ze mij een kwartiertje alleen liggen.

Na het kwartier verwijdert ze de naaldjes en smeert ze een heerlijke 100% natuurlijke crème op mijn gezicht. Wat voelt mijn huid heerlijk glad en strak aan! Ik ga deze behandeling zeker nog een keer doen en kan het iedereen aanraden! Acupunctuur kan ook helpen als je bijvoorbeeld vaak buikpijn of hoofdpijn hebt.”

Monique is er klaar voor!

www.acupunctuur-in-amsterdam.nl

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties