0

REPORTJe kon afgelopen week niet om ILFN’s founder & director Annic van Wonderen heen en het zal je dan ook niet ontgaan zijn dan Annic vorige week maandag haar allereerste boek lanceerde. Maar, dat niet alleen. Gisteren gaf Annic twee masterclasses in de Koepelkerk in Amsterdam.

Meer dan achthonderd dames en heren uit Nederland en België kwamen gisteren naar de Koepelkerk om daar de Masterclass Ondernemen van Annic bij te wonen. In twee uur tijd vertelde Annic alle in’s & outs van het ondernemen en het succes van I Love Fashion News. Voor een enorme zaal vol enthousiaste ondernemers en ondernemers in spé presenteerde Annic haar verhaal.

Maar, dat was niet het enige! Elke aanwezige kreeg na afloop het boek Masterclass Ondernemen cadeau. Alle achthonderd exemplaren waren persoonlijk door Annic gesigneerd waardoor de aanwezigen na de masterclass niet alleen super geïnspireerd de Koepelkerk verlieten, maar ook nog eens met een enorme glimlach op het gezicht.

Het was één groot inspirerend feest. Kon jij er niet bij zijn? Niet getreurd. Bestel Annic’s boek Masterclass Ondernemen en lees in het boek alles over het opzetten van I Love Fashion News, haar kennis, tips en adviezen. Bekijk de foto’s van het event hieronder en klik hier of op de afbeelding om te bestellen.

Wil jij ook een keer de Masterclass Ondernemen van Annic bijwonen? Dat kan! Klik hier om bij de private Masterclass aanwezig te zijn!

www.bol.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties