0

TOMsTOMS is zo een merk waarbij je je nooit schuldig hoeft te voelen over een aankoop. Voor ieder geweldig nieuw item waarmee jij je schoenen-, zonnebrillen- of tassen collectie uitbreidt wordt er namelijk een persoon aan de andere kant van de wereld geholpen aan schoenen, een oogoperatie, drinkwater of een opleiding tot vroedvrouw.

TOMS nodigde ons uit op het Best Kept Secret Festival, waar het merk een koffietent had. Hier konden wij eerstehands ervaren hoe TOMS te werk gaat en hoeveel het merk geeft aan anderen. In de VS zijn hun koffiebarretjes echt een begrip: de winkels zijn daar uitgebreid met een café waarbij met elke consumptie watersystemen in zeven verschillende landen worden gesteund. Dit concept haalde de Nederlandse tak van het bedrijf naar het Best Kept Secret Festival. Voor ieder kopje koffie dat de festivalgangers dronken werd dus één dag water verzorgd voor anderen.

Voordat we heerlijk gezond gingen lunchen, liet TOMS ons meemaken hoe het is om op giving trip te gaan: een tripje waarop de schoenen, operaties en opleidingen persoonlijk worden gegeven aan de mensen die dit hard nodig hebben. Om iedereen deze bijzondere belevenis te laten ervaren maakte TOMS hier een virtual reality filmpje van. Het was héél tof om daarnaar te kijken: draaide jij je hoofd over je schouder, dan kon je namelijk echt zien wat er achter je gebeurt in het filmpje! Het voelde echt alsof je bij de giving trip aanwezig was, wat een hele bijzondere en mooie ervaring is.

Natuurlijk hebben we na de lunch het festivalterrein verkend, genoten van de muziek en stiekem nog wat lekkers gegeten, want er waren gewoon té veel foodtrucks te vinden! Heb jij zin gekregen om verantwoord te shoppen? Dan kan je hier naar de TOMS webshop gaan!

Bekijk hieronder het fotoverslag van ILFN’s Milan deze bijzondere dag!

www.shoptoms.nl

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties