0

Waarschijnlijk heb je de winactie voorbij zien komen op mijn Instagram: samen met mij shoppen in Citymall Almere met € 250 shoptegoed. Waarom met mij? Voordat ik 6,5 jaar geleden I Love Fashion News begon was ik styliste en kleedde ik mensen voor televisie, commercials en bladen én ik was personal shopper. Dus ik heb heel veel mensen stylingadvies gegeven.

Liset en Mariane waren de gelukkigen. Donderdagavond hadden we afgesproken bij de Zara. Toch altijd een fijne winkel om een shopsessie te beginnen. Winnaar Liset was opzoek naar een lange jas met ceintuur in de taille en vriendin Martina had een mooie sjaal en tas als missie.

REPORT: Ik ging shoppen met 2 winnaars in Citymall Almere

Ik doe altijd een snelle kleuranalyse. Ik laat zien welke kleuren en vormen je wel of niet staan.

REPORT: Ik ging shoppen met 2 winnaars in Citymall Almere

Liset heeft haar jas gevonden. Nu zoeken naar de juiste maat.

REPORT: Ik ging shoppen met 2 winnaars in Citymall Almere

Love it!

REPORT: Ik ging shoppen met 2 winnaars in Citymall Almere

Geslaagd!

Voor mij was het de eerste keer dat ik ging shoppen in Citymall Almere en ik was blij verrast. Het is supergroot en je hebt er alle grote bekende winkels. Op donderdagavond is er koopavond. Omdat het zo groot en ruim is opgezet, is het niet zo druk op straat en in de winkels zoals in Amsterdam. Ik parkeerde mijn auto in garage Krakeling. Als je de garage uitloopt sta je direct midden in het winkelcentrum. Het winkelcentrum is ook makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Aanrader dus!

Wil je ook met mij shoppen? Klik dan hier voor de winactie die nu loopt. Misschien tot snel!

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties