0

150 HunkemollerAfgelopen vrijdag was het zover, de eerste wedstrijd van het Nederlandse voetbalteam werd gespeeld en heel Nederland was er klaar voor. Om alvast in de stemming te komen voor het WK voer I Love Fashion News met Hunkemöller én modellen in WK-lingerie over de grachten van Amsterdam..

Maarliefst 20 modellen sierden de boot die door alle Amsterdamse grachten voer. De dames droegen de speciale WK collectie van de Hunkemöller en stalen de show. Menig toerist, man, vrouw en kind  haastten zich naar de bruggen om te kijken wat er aan de hand was én om een glimp op te vangen van deze mooie meiden.

Met een dosis goede muziek, heerlijk weer en fantastisch mooie meisjes werd het WK én de bijpassende WK collectie van het lingeriemerk goed aangekondigd.

Redacteur Jasmijn en stagiaire Bridget werden met een heerlijk hapje en drankje (en een aantal oranje accessoires) ontvangen op de persboot om achter de ‘modellen-boot’ aan te varen. Op de boot werd er druk getwitterd en gefacebookt met de hastag ‘hunkemollerlovesoranje’ en werd natuurlijk de mooie nieuwe cover van Hunkemöller’s trots Sylvie op de Cosmopolitan besproken.

Wil jij net als de Hunkemöller modellen ‘onze’ jongens optimaal supporten tijdens de volgende wedstrijden? Bekijk dan het report en de lingerie uit de World Cup Collectie hieronder. Klik op één van de onderstaande foto’s om te bestellen.

 

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.hunkemoller.nl

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties