0

REPORTVorige week kregen wij de uitnodiging om plaats te nemen in de kappersstoel van, A-list Hollywood hairstylist en Global Creative Director van Alterna Haircare, Michael Shaun Corby. De haarstylist die zijn schaar in de haren van onder andere Mary-Kate Olsen, Nicole Richie, Katie Holmes en Britney Spears mocht zetten was in het land vanwege een nieuwe lijn producten van Alterna Haircare.

Tegen Hollywood-haar zeggen wij geen ‘nee’ en dus namen we plaats in de stoel. Terwijl wij Michael Shaun Corby het stijlvolle hemd van het lijf vroegen over trends, celebs en haar-missers ging hij aan de slag met zijn magic wand (de krultang) en de nieuwe producten van Alterna.

Wat is de meest populaire do van dit moment?
- Ik zou zeggen, de shixie. Het is een samenvoeging van het woord shaggy en pixie. Een kort warrig kapsel zoals we die zagen bij Jennifer Lawrence en bij Michelle Williams. Ook de iets langere uitgegroeide variant, de warrige en korte bob is helemaal hot in Hollywood. Zolang het maar niet te netjes is geknipt. Lagen die allen kanten opgaan en verschillende texturen. De shixie is hot en messy.

- Ow, en de milky wave is helemaal hot. Het is een krul die eveneens rommelig en messy is. Het is vergelijkbaar met beach hair, maar dan meer glamorous.

Wat vind je van de lavendel, paarse lokken van bijvoorbeeld Nicole Richie en Kelly Osbourne. Do or dont?
- Tsja, het is een trend en het staat de dames goed. Maar, vergeet niet dit kapsel vergt onderhoud, heel veel onderhoud. Dat is voor iemand die niet 24/7 een hairstylist tot haar beschikking heeft daarom niet echt een handige hairdo. Maar, met een dip dye, streaks (plukjes) of ombre effect kan het wel heel cool zijn en een stuk makkelijker.

Wat is het meest bijzondere of onvergetelijke dat je ooit tijdens je carriere hebt gedaan?
- Wat ik ooit heb gedaan, maar misschien beter niet had kunnen doen was een pony knippen bij Britney Spears net voordat ze een covershoot had voor een magazine. Deze transformatie werd mij niet in dank afgenomen, het was eerlijk gezegd ook niet echt een succes die pony bij Brit.

- Maar, meer recentelijk en onvergetelijk op een stuk leukere manier. Project Runway All Stars! Met Katie Holmes als gezicht en co-owner van Alterna Haircare werden onze deuren naar Project Catwalk geopend. Nu krijg ik tijdens het programma de kans om te laten zien dat goed haar een kunst is en het team van Alterna kunstenaars zijn. Ik ben zo ontzettend trots dat wij aan dat programma mogen meewerken.

Wat is je favoriete nieuwe product uit de lijn van Alterna Hair Care?
- Dat seizoen lanceert Alterna de Caviar CC Cream. Deze styling creme kun je vergelijken met de BB en CC crèmes voor je gezicht. Het heeft alle verzorging die het haar nodig heeft in één product. Je hebt maar een klein beetje nodig en je haar is direct gehydrateerd, zacht, glanzend en sterk. Het werkt als een conditioner, alleen spel je de CC crème niet uit.

-Verder hebben we voor deze zomer ook een aantal producten speciaal voor de zonaanbidders. De Bamboo Beach Limited Collection. Deze vier producten geven je haar dat messy beach effect, beschermen tegen zon, zee, zand en herstellen.

 

 • DSC_1282-kopie-4
  Celebrity Hair Stylist Michael Shaun Corby beantwoord alle vragen over Nicole Richie, Jennifer Lawrence en Britney Spears terwijl hij met het haar van redacteur Jasmijn aan de slag gaat.
 • DSC_1293_20140605120420142
  Nog even een selfie van het eindresultaat van de 'Milky Wave' bij redacteur Jasmijn en celebrity hairstylist en global creative director van Alterna Haircare Michael Shaun Corby.
 • get-katies-caviar-look
  De favoriete nieuwe producten van Michael Shaun Corby en co-owner van Alterna Haircare Katie Holmes
 • bam_beach_group-eur24.20-big
  Bamboo Beach Limited Edition producten
 • Schermafbeelding 2014-06-11 om 10.47.01
  Caviar productlijn met CC creme

www.alternahaircare.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties