0

lancome event 150Het is zeldzaam: 80-jarige vrouwen die zowel klassiek zijn als modern, behoudend en vooruitstrevend zijn, maar Lancôme is ‘die vrouw’! Wij waren uitgenodigd om Lancôme’s 80e verjaardag te vieren en te horen wat zij de komende tijd voor ons in petto hebben.

Bij aankomst werden we overdonderd door de prachtige rozen (symbool van het merk) die overal verspreid waren en zagen we de verschillende bekende vrouwen die het gezicht zijn van Lancôme: Julia Roberts, Kate Winslet, Penelope Cruz en Lupita N’Yongo. Allemaal dames die én mooi zijn én iets te vertellen hebben.

We kregen een toer door de historie van het merk maar wat wij natuurlijk het leukst vonden, waren de nieuwe producten die we mochten zien! Voornamelijk de nieuwe make-up van het beautymerk is een spannende ontwikkeling want onlangs heeft Lancôme beautyblogger Lisa Eldridge aangesteld als hun nieuwe creative director van hun make-up lijn. Leuk feitje: Lisa begon ooit als verkoper bij de Lancôme stand in Harrods in Londen.

De innovatieve koers die ze hebben ingezet met hun nieuwe foundation Miracle Cushion, wordt voortgezet. Met hun nieuwe mascara Grandiôse heeft Lancôme net zo’n hit in hun handen als hun andere mascara’s: de steel is gebogen zodat zowel links als rechtshandigen hun ogen gelijkmatig kunnen opmaken. Een ‘hebbedingetje’ is de limited edition oogschaduw palet ‘My French Palette’. Zachte nudekleuren die je kan gebruiken voor overdag en als verrassing nog donkere kleuren die je ‘s avonds op kan doen. Echt eentje voor vrouwen die veel onderweg zijn!

Tot slot waren wij helemaal fan van de Shine Lover lipstick, die vanaf 1 april te koop is. De verzorgende lipstick voelt aan als boter op je lippen en is in 17 verschillende kleuren verkrijgbaar. Nadat wij door de lieve visagistes van Lancôme werden opgemaakt, wilden wij de hele dag onze lippen over elkaar wrijven. Echt een aanrader!

Het was een mooie dag voor een mooi merk. Wij kunnen alleen maar hopen om ook zo 80 te worden!

Bekijk de foto’s van het report en een filmpje van de viering hieronder.

www.lancome.nl

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties