0

gaz aaron 150Met Geordie Shore, de spinoff van het Amerikaanse Jersey Shore, had MTV UK een wereldwijde hit te pakken. Overal in de wereld zijn de Geordies een begrip en Gaz, Aaron, Scotty T, Charlotte, Holly, Marnie en Kyle kunnen nergens meer komen zonder herkend te worden.

Als aankondiging van alweer het tiende (!) seizoen van de mega populaire realityshow waren Gaz en Aaron één nachtje hier, in Amsterdam. In die korte tijd organiseerde MTV een meet & greet met de heren en daar waren wij voor uitgenodigd! In de Skylounge bovenin het Doubletree by Hilton hotel, mochten we met de twee rasversierders kletsen.

In het echt bleken de mannen precies zoals je zou denken. In voor een lolletje, hartstikke aardig en makkelijk om mee te kletsen. Ze vertelden dat dit het begin was van een korte promotietour door Europa. De volgende dag zouden ze alweer door vliegen naar Stockholm, om de cast van Warsaw Shore te ontmoeten (de Poolse spinoff). We kletsten verder over social media, waar Aaron en Gaz beide graag op aanwezig zijn, zo kunnen ze ‘makkelijk met hun fans in contact blijven’ zeggen ze. Sinds kort kan je Gaz ook volgen op Snapchat, al zei hij nog wel een beetje te moeten ontdekken hoe de app precies werkt. Tijdens hun ene nachtje in Amsterdam waren de heren uiteraard van plan om te stappen. Helaas voor hen was het dinsdag en dus niet een echte stapavond. We zijn benieuwd waar ze zijn geëindigd…

Door de meet & greet hebben wij helemaal zin in het nieuwe Geordie Shore seizoen. Vanaf 7 april kan je de show weer volgen op MTV!

  • gaz aaron 500

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties