0

clinique 150Op vrijdag 10 oktober was het dan zover! Stagiaire Jessica mocht namens ILFN naar een consult van een échte Clinique dokter en niet zomaar een dokter, maar wetenschappelijk directeur Emmanuelle Moirand!

“Ik werd door Mooi PR dame Tessa hartstikke vriendelijk ontvangen en naar de speciale beauty counter van Clinique verwezen. Daarna volgde het consult met Emmanuelle en ik moet zeggen dat zij mij hele handige tips heeft meegegeven! Het belangrijkste wat Emmanuelle met mij besprak was het feit dat je huid continu wordt blootgesteld aan vervuiling en de zon. Het is dan ook erg belangrijk dat je dagcrème een sun protection factor (SPF) bevat, ook al zie je de zon niet schijnen omdat het achter de wolken schuilt. Je moet te allen tijde je huid beschermen tegen invloeden van buiten af. Verder kan je daar niet zo vroeg mogelijk mee beginnen want je weet wat ze zeggen: voorkomen is beter dan genezen én wie wilt er nou niet rimpels langer uitstellen?

Als eerste nam ik met Emmanuelle mijn beauty routines door. Aan vragen als ‘sport je veel?’, ‘ben je veel in de buitenlucht of binnen?’ en ‘hoe vaak rook je?’ kunnen beauty guru’s heel veel te weten komen over de oorzaken van bepaalde huidproblemen. Nadat ze een 4 stappenplan op basis van mijn huidtype had samengesteld, kreeg ik een mini facial. Het 4 stappenplan bestaat uit een reiniger, cleanser, tonic en een dag- en nachtcrème. Ik werd door Emmanuelle behandeld met de nieuwe elektrische cleansing borstel waar ik al eerder over had geschreven tijdens Mooi PR beauty speed date.

Met dit Clinique apparaat kun je draadloos lekker onder je douche staan en je gezicht schoonmaken. Binnen 30 à 60 seconden is je huid grondig gereinigd. Reiniging en routine is erg belangrijk om de conditie van de huid optimaal te houden, ook al kom je nog zo laat terug van dat ene feestje. Als de huid lekker schoon is, zorg je er natuurlijk ook voor dat je dag- of nachtcrème beter door de huid wordt opgenomen.

Emmanuelle vertelde mij ook dat het altijd handig is om na de zoveel tijd je huidtype te laten analyseren omdat een huidtype ook kan veranderen en je wel natuurlijk de juiste producten wil gebruiken. Als je nu ook benieuwd bent geworden naar je huiddtype en het 4 stappenplan, breng dan bijvoorbeeld een bezoekje aan de Clinique counters in de Bijenkorf. Daar kun je jouw huid laten analyseren zodat je precies weet wat goed is voor je huidje!”

  • IMG_5727
  • IMG_5723
  • Clinique-dokter-
  • Jessica Emmanuele
  • IMG_5728

www.clinique.com

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties