0

Het Nederlandse merk G-Star is druk bezig met leuke nieuwe projecten. Ten eerste hebben ze een heel nieuw concept: een winkel speciaal voor vrouwen. Daarnaast hebben ze met Vogue een collectie ontworpen waarvan de opbrengst naar dance4life gaat.

En wie kun je dan het beste uitnodigen om de eerste G-Star Woman Store te openen in de Amsterdamse Leidsestraat? Juist ja, Doutzen Kroes. Het topmodel is ambassadrice voor dance4life dus het uitgetekende persoon om de winkel te onthullen. De nodige pers was komen opdraven en om stipt vier uur ‘s middags kwam Doutzen aangereden in een zwarte taxi. Door middel van het breken van de champagnefles viel de doek voor de winkel naar beneden.

Toen de onthulling voltooid was, kwamen natuurlijk ook de nodige BN-ers langs om even hun gezicht te laten zien. Onder andere Lieke van Lexmond, Yfke Sturm, Chantal Bles, Marvy Rieder, Jelka van Houten, Kim van Kooten en natuurlijk Karin Swerink gaven acte de presence.

De exclusieve denim collectie, genaamd G-Star Women selected by Vogue supporting dance4life, is tot 1 december verkrijgbaar is bij alle G-Star winkels en de Bijenkorf.

Bekijk de beelden en een video van de opening hieronder!

Doutzen met modellen/vriendinnen waaronder Cicely Telman

Lieke van Lexmond

Lieke van Lexmond met zus Jetteke en kinderen

Presentatrice Stacey Rookhuizen

Styliste Chantal Bles in een jumpsuit van G-Star

Model Yfke Sturm met een jasje van G-Star en haar broer Djurre

MTV-presentatrice Tess Milne

Model en Shownieuws expert Marvy Rieder

Actrice Kim van Kooten in een jumpsuit van G-Star

MTV-presentatrice Anna-Alicia Sklias

www.g-star.com

(Beeld: Bruno Press en G-Star)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties