0

REPORT NEW LOOKTerwijl wij met ons hoofd volop in de kerstsferen zitten en aan weinig anders kunnen denken dan pailletten, kant en little black dresses lopen de ontwerpers zoals gewoonlijk alweer ver op de mode vooruit. Zo vond gistermiddag de presentatie van de Spring/Summer collectie plaats van de Britse modeketen New Look.

Zomerse pastels en gezellige bloemenprints vrolijkte de koude winteravond gisteren op. Modellen poseerde in de laatste kleurrijke items van New Look en met een cocktail in de hand waande wij ons even in de zomer van 2014. De trend van volgend jaar? Wij spotten niet alleen clutches in de vorm van ons favoriete zomerfruit zoals watermeloen en citroen, maar ook de waterschoentjes die sinds de jaren ’90 niet meer in het straatbeeld konden hadden een prominente plaats in de collectie. Met en zonder hak!

Daarnaast zagen wij opnieuw veel cut-out dresses, crop tops, kant, sweaters, polka dots, aztec rpints en nineties grunge. Kortom voor elke fashionista is er in deze collectie iets te vinden. Ben je een fifties girl, dan zijn er voor jou de palmprints en retro silhouetten. Meer een surf chick? Dan zullen de oversized florals, washed denim en neon accenten bij jou in de smaak vallen.

Bekijk het report van de New Look presentatie hieronder.

NEW LOOK1

NEW LOOK2

NEW LOOK3

NEW LOOK4

NEW LOOK5

NEW LOOK6

NEW LOOK7

NEW LOOK8

NEW LOOK9

NEW LOOK10

NEW LOOK11

NEW LOOK12

NEW LOOK13

NEW LOOK14

NEW LOOK15

NEW LOOK16

NEW LOOK17

NEW LOOK18

www.newlook.com

(Beeld: I Love Fashion News)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties