0

REPORT ILFN SHopAfgelopen zondag opende founder & director Annic van Wonderen samen met stylist Fred van Leer onder een luid “Lang zal ze leven” van onze lieve I Love Fashion News lezeressen de ILFN shop in de Fashion Factory Outlet in Den Haag.

Speciaal ter gelegenheid van het

vijf jarige verjaardag van I Love Fashion News werd de shop in shop geopend en het was een enorm succes! De shop lag boordevol hebberigmakende musthaves die speciaal door Annic geselecteerd en ingekocht waren. Nadat het een succes was, was het ook nog eens een super leuk feestje. De eerste 100 meiden mochten namelijk een goodiebag in ontvangst nemen en konden onder het genot van een ILFN-cupcake en drankje als eerste naar hartelust in de shop winkelen!

Daarnaast konden alle meiden bij Annic en Fred voor al hun prangende styling vragen terecht. Of natuurlijk voor een selfie! Iedereen zag er prachtig uit en het was nog lastig voor het modische duo om één winnares te kiezen die de titel Best Dressed won. Uiteindelijk kwamen Fred en Annic er uit en ging er één dame met het shoptegoed van €150,- naar huis.

De opening van de ILFN shop ging in Den Haag niet onopgemerkt voorbij. Zo werd Annic tijdens de opening gebeld door Radio Den Haag voor een interview en zal er ook binnenkort een filmpje van de dag verschijnen.

Bekijk alle foto’s van de opening hieronder. Kon je zondag helaas niet aanwezig zijn? No worries, want de ILFN shop is elke dag geopend!

(Beeld: THE VIEWFINDER)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties