0

masterclass_kaartjesWe kondigden het al een tijdje aan op I Love Fashion News en afgelopen weekend vond het eindelijk plaats; de Masterclass voor ondernemers van ILFN’s founder & director Annic van Wonderen! Ze vertelde onder andere over hoe ze het voor elkaar heeft gekregen om van I Love Fashion News zo’n succes te maken zonder startkapitaal en studie.

Naast Annic waren nog twee sprekers aanwezig. Advocaat Marieke Neervoort, advocaat IE, media en reclame bij SOLV advocaten, scheen licht op de juridische kant van het ondernemen. Kathleen Oerlemans, voorheen directeur van een succesvol en groeiend internationaal bedrijf en nu eigenaar van Business Coaching organisatie FLOW, gaf handvaten om je eigen bedrijf een boost te geven.

De Masterclass vond plaats in het Fashion Hotel en na afloop was er nog een borrel in de Skyy Bar met heerlijke hapjes en drankjes. Het was een groot succes! Annic kreeg een hoop positieve reacties. Bekijk een selectie hieronder!

“Ik vond de Masterclass laagdrempelig maar wel met hoogwaardige inhoud wat een leerzame combinatie was.”

“De Masterclass van Annic was genieten, leren en luisteren. Een mooi verhaal waarin duidelijk wordt dat als je in jezelf gelooft, je eigenlijk de hele wereld aan kan!”

Door de tips van Annic, Marieke en Kathleen durf ik nu binnenkort toch de sprong te wagen om zelf mijn eigen onderneming te starten.

“Veel inspiratie en kennis opgedaan! Handige tricks! De drive achter I Love Fashion News; je voelt het ondernemerschap! Heerlijk! Annic, bedankt voor je inspiratie!”

“De Masterclass was ontzettend leuk, inspirerend en het heeft mij op scherp gezet. Met een grote glimlach, heel veel tips en zelfs een paar geheimpjes van Annic liep ik naar buiten. Top dag!”

“Zeer interessant; goede combi van sprekers, leuk om bij te zijn en goede en nuttige tips waar ik zeker iets mee kan!”

“De Masterclass zat vol met gouden tips die mij zeker verder gaan helpen met datgene wat ik na mijn studie ga doen.”

“Wat een inspirerende Masterclass was dit zeg! Annic, Marieke en Kathleen waren alledrie even overtuigend, inspirerend en bovenal gedreven! Complimenten! Ik heb echt een boost gekregen om mijn eigen bedrijf naar een hoger niveau te tillen.”

“Delen is vermenigvuldigen en dat geldt zeker voor jou Annic! Dank je wel voor je inspirerende verhaal. Ik heb er energie van gekregen.”

“Wat begon voor mij als toch wel een beetje een gok, bleek echt een cadeautje… Onwijs tof dat ik er gister bij mocht zijn, wat een energie, wat een inspiratie en echt super dat je (jullie) zo veel nuttige informatie met ons wilde(n) delen! Heel bijzonder, dank voor een hoofd vol nieuwe ideeën!!!”

“Ik ben gisteren gelijk aan de slag gegaan met de tips. Jullie hebben mij geïnspireerd.”

“Ik kwam uit interesse een kijkje nemen bij de Masterclass en vertrok daar weer met 1000 nieuwe ideeën! Een inspirerend en enthousiast verhaal!”

Bekijk hieronder een aantal foto’s van de Masterclass! Interesse in de volgende editie op 11 januari? Koop dan hier een kaartje!

ILFN masterclass 1

 

masterclass 7

ILFN masterclass 2 ILFN masterclass 3

 

masterclass 9

 

masterclass 8

masterclass ilfn annic

De Skyy Bar!

De Skyy Bar!

www.westcordfashionhotel.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties