0

Street styleOutfit inspiratie nodig? Elke week zetten wij natuurlijk al de leukste outfit op een rijtje van grote en bekende bloggers. Maar, op straat zijn eveneens hele fashionable ladies te spotten.

Fotografe Anouk Océanne gaat elke week voor ons op pad om fashionista’s met de leukste outfits op de gevoelige plaat vast te leggen. Niet alleen hebben deze dames een inspirerende eigen look ook vertellen zij het verhaal achter hun kleding.

Bekijk alle looks hieronder.

Akke (20) - Gespot op het Rokin. Studeert religiestudies aan de UvA. Sinds ze een jaar in San Francisco heeft doorgebracht, is haar stijl erg veranderd. Ze draagt nu graag oversized kleding in combinatie met vintage stukken.

Akke (20) – Gespot op het Rokin. Studeert religiestudies aan de UvA. Sinds ze een jaar in San Francisco heeft doorgebracht, is haar stijl erg veranderd. Ze draagt nu graag oversized kleding in combinatie met vintage stukken.

Christa (32) - Gespot in de Kalverstraat. Is trainster voor Yves Saint Laurent en Clarisonic. Ze houdt erg van goud, tot tegen het kitsch aan. Een leren broek is volgens Christa een echte musthave - past echt bij alles.

Christa (32) – Gespot in de Kalverstraat. Is trainster voor Yves Saint Laurent en Clarisonic. Ze houdt erg van goud, tot tegen het kitsch aan. Een leren broek is volgens Christa een echte musthave – past echt bij alles.

Gijsje (20) - Gespot op het Rokin. Gijsje studeert aan Academie Vogue en wil graag in de mode werken. Ze kleedt zich naar haar mood en draagt veel sieraden - ook vaak goud en zilver door elkaar.

Gijsje (20) – Gespot op het Rokin. Gijsje studeert aan Academie Vogue en wil graag in de mode werken. Ze kleedt zich naar haar mood en draagt veel sieraden – ook vaak goud en zilver door elkaar.

Kim (22) - Gespot in de Kalverstraat. Kim is professioneel allround danseres. Ze durft veel qua print en samenstelling en vindt het niet erg om op te vallen.

Kim (22) – Gespot in de Kalverstraat. Kim is professioneel allround danseres. Ze durft veel qua print en samenstelling en vindt het niet erg om op te vallen.

Tugba (35) - gespot op de Singel. Werkt bij uitgever Hearst. Tugba houdt van vrouwelijke kleding en draagt vaak hakken, maar het allerbelangrijkste is dat het lekker zit.

Tugba (35) – gespot op de Singel. Werkt bij uitgever Hearst. Tugba houdt van vrouwelijke kleding en draagt vaak hakken, maar het allerbelangrijkste is dat het lekker zit.

(Beeld: Anouk Océanne)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties