0

REPORt street styleOutfit inspiratie nodig? Elke week zetten wij natuurlijk al de leukste outfit op een rijtje van grote en bekende bloggers. Maar, op straat zijn eveneens hele fashionable ladies te spotten.

Fotografe Anouk Océanne gaat elke week voor ons op pad om fashionista’s met de leukste outfits op de gevoelige plaat vast te leggen. Niet alleen hebben deze dames een inspirerende eigen look ook vertellen zij het verhaal achter hun kleding.

Bekijk alle looks hieronder.

Beatrice (20) - Gespot in de Leidsestraat. Beatrice komt uit Stockholm en is in Amsterdam voor een citytryipje. Ze houdt van een typisch scandinavische stijl - simpel maar stijlvol in neutrale kleuren.

Beatrice (20) – Gespot in de Leidsestraat. Beatrice komt uit Stockholm en is in Amsterdam voor een citytryipje. Ze houdt van een typisch scandinavische stijl – simpel maar stijlvol in neutrale kleuren.

Eloise (18) - Gespot op het Leidseplein. Eloise studeert in Amsterdam maar komt eigenlijk uit Engeland. Ze werkt bij All Saints en draagt eigenlijk altijd zwart.

Eloise (18) – Gespot op het Leidseplein. Eloise studeert in Amsterdam maar komt eigenlijk uit Engeland. Ze werkt bij All Saints en draagt eigenlijk altijd zwart.

Iris (25) - Gespot op het Leidseplein. Iris werkt bij Kinki Kappers. Ze draagt vaak sneakers en kleed zich stoer, maar toch leuk, ze houdt van veel kleur dragen.

Iris (25) – Gespot op het Leidseplein. Iris werkt bij Kinki Kappers. Ze draagt vaak sneakers en kleed zich stoer, maar toch leuk, ze houdt van veel kleur dragen.

Jessica (30) - Is beauty redacteur bij tijdschrift Red. Haar stijl is Parisian Chic en haar tasje van Mulberyy (de Lily) is haar favoriete item van de outfit.

Jessica (30) – Is beauty redacteur bij tijdschrift Red. Haar stijl is Parisian Chic en haar tasje van Mulberyy (de Lily) is haar favoriete item van de outfit.

Leonna (24) - Gespot op de Kalverstraat. Leonna komt uit Liverpool en is in Amsterdam om kerstinkopen te doen met haar vriend en de stad te bekijken. Leonna is kapster en houdt van een chique en aparte stijl.

Leonna (24) – Gespot op de Kalverstraat. Leonna komt uit Liverpool en is in Amsterdam om kerstinkopen te doen met haar vriend en de stad te bekijken. Leonna is kapster en houdt van een chique en aparte stijl.

(Beeld: Anouk Océanne)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties