0

STREET STYLEOutfit inspiratie nodig? Elke week zetten wij natuurlijk al de leukste outfit op een rijtje van grote en bekende bloggers. Maar, op straat zijn eveneens hele fashionable ladies te spotten.

Fotografe Anouk Océanne gaat elke week voor ons op pad om fashionista’s met de leukste outfits op de gevoelige plaat vast te leggen. Niet alleen hebben deze dames een inspirerende eigen look ook vertellen zij het verhaal achter hun kleding.

Bekijk alle looks hieronder.

Anna (20) - Gespot in de Wolvenstraat. Anna studeert rechten aan de UvA. Anna kleedt zich altijd vrouwelijk en houdt van subtiele details die haar outfit opleuken zoals kleine sierraadjes. .

Anna (20) – Gespot in de Wolvenstraat. Anna studeert rechten aan de UvA. Anna kleedt zich altijd vrouwelijk en houdt van subtiele details die haar outfit opleuken zoals kleine sierraadjes. .

Kathleen (35) - Gespot in de Kalverstraat. Kathleen is freelance model en heeft een hele eigen stijl. Ze houdt van oversized items zoals deze jas. De jas heeft ze al heel lang en doet ze nooit meer weg.

Kathleen (35) – Gespot in de Kalverstraat. Kathleen is freelance model en heeft een hele eigen stijl. Ze houdt van oversized items zoals deze jas. De jas heeft ze al heel lang en doet ze nooit meer weg.

Laura (18) - Gespot in de Huidenstraat. Laura doet een dansopleiding bij Lucia Marthas. Laura draagt wel vaker crop tops en volgt de trends, wel altijd op haar eigen, unieke manier.

Laura (18) – Gespot in de Huidenstraat. Laura doet een dansopleiding bij Lucia Marthas. Laura draagt wel vaker crop tops en volgt de trends, wel altijd op haar eigen, unieke manier.

Laura (22) - Gespot op de Keizersgracht. Laura komt uit Engeland en is voor een citytripje in Amsterdam. Laura is een echte shopaholic en is verslaafd aan leggings en vans. Van vans heeft ze zeker 50 paar thuis!

Laura (22) – Gespot op de Keizersgracht. Laura komt uit Engeland en is voor een citytripje in Amsterdam. Laura is een echte shopaholic en is verslaafd aan leggings en vans. Van vans heeft ze zeker 50 paar thuis!

Merel (28) - Gespot op de Keizersgracht. Werkt in de mode sales. Merel draagt bijna altijd stoere, maar toch vrouwelijke combinaties zoals ze hier ook aanheeft.

Merel (28) – Gespot op de Keizersgracht. Werkt in de mode sales. Merel draagt bijna altijd stoere, maar toch vrouwelijke combinaties zoals ze hier ook aanheeft.

(Beeld: <a href=”http://anoukoceanne.com/streetstyle” target=”_blank”>Anouk Océanne</a>)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties