0

STREETSTYLEOutfit inspiratie nodig? Elke week zetten wij natuurlijk al de leukste outfit op een rijtje van grote en bekende bloggers. Maar, op straat zijn eveneens hele fashionable ladies te spotten.

Fotografe Anouk Océanne gaat elke week voor ons op pad om fashionista’s met de leukste outfits op de gevoelige plaat vast te leggen. Niet alleen hebben deze dames een inspirerende eigen look ook vertellen zij het verhaal achter hun kleding.

Annelies (28) - Gespot in de Kalverstraat. Komt uit Leuven in Belgie en werkt als storemanager bij de Scotch & Soda. Annelies vind het merk zo leuk, dat bijna haar hele outfit eruit bestaat.

Annelies (28) – Gespot in de Kalverstraat. Komt uit Leuven in Belgie en werkt als storemanager bij de Scotch & Soda. Annelies vind het merk zo leuk, dat bijna haar hele outfit eruit bestaat.

Coco (23) - Gespot op de Prinsengracht. Studeert Styling en Vormgeving aan Academie Artemis. De jas is haar lievelingsjas en kocht ze in Berlijn.

Coco (23) – Gespot op de Prinsengracht. Studeert Styling en Vormgeving aan Academie Artemis. De jas is haar lievelingsjas en kocht ze in Berlijn.

Daniëlle (18) - Gespot in de Kalverstraat. Daniëlle studeert fotografie aan het Koning Willem I college in Den Bosch. Ze loopt nu stage bij een fotograaf. Ze houdt van comfy kleding en het tasje heeft ze gekregen van een famillielid.

Daniëlle (18) – Gespot in de Kalverstraat. Daniëlle studeert fotografie aan het Koning Willem I college in Den Bosch. Ze loopt nu stage bij een fotograaf. Ze houdt van comfy kleding en het tasje heeft ze gekregen van een famillielid.

Ellen (23) - Gespot op de Prinsengracht. Is stylist en werkt bij L'Agence. Haar jasje is van American Retro en heeft een vintage look.

Ellen (23) – Gespot op de Prinsengracht. Is stylist en werkt bij L’Agence. Haar jasje is van American Retro en heeft een vintage look.

Yeltsiny (17) - Gespot in de Kalverstraat. Studeert mode styling aan Academie Vogue. Yeltsiny heeft al haar tassen weg gedaan en alleen deze gehouden, zo raakt ze nooit meer iets kwijt.

Yeltsiny (17) – Gespot in de Kalverstraat. Studeert mode styling aan Academie Vogue. Yeltsiny heeft al haar tassen weg gedaan en alleen deze gehouden, zo raakt ze nooit meer iets kwijt.

Bekijk alle looks hieronder.

(Beeld: <a href=”http://anoukoceanne.com/streetstyle” target=”_blank”>Anouk Océanne</a>)

(Tekst: Jasmijn Engering)

 

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties