0

streetstyle outfits 150Outfit inspiratie nodig? Elke week zetten wij natuurlijk al de leukste outfit op een rijtje van grote en bekende bloggers. Maar, op straat zijn eveneens hele fashionable ladies te spotten.

Fotografe Anouk Océanne gaat elke week voor ons op pad om fashionista’s met de leukste outfits op de gevoelige plaat vast te leggen. Niet alleen hebben deze dames een inspirerende eigen look ook vertellen zij het verhaal achter hun kleding.

Bekijk alle looks hieronder.

Iris (19) - Gespot in de Raamstraat. Studeert Styling aan academie artemis en werkt bij de Bijenkorf. De jas heeft Iris alvast gekregen voor haar verjaardag. Hij is van Cos.

Iris (19) – Gespot in de Raamstraat. Studeert Styling aan academie artemis en werkt bij de Bijenkorf. De jas heeft Iris alvast gekregen voor haar verjaardag. Hij is van Cos.

Janina (23) - Gespot in de Leidsestraat. Janina komt uit Estland en is aan het reizen. Ze werkt in de mode als Pr manager. De jas is van haar moeder en is ouder dan Janina zelf.

Janina (23) – Gespot in de Leidsestraat. Janina komt uit Estland en is aan het reizen. Ze werkt in de mode als Pr manager. De jas is van haar moeder en is ouder dan Janina zelf.

Jasmine (23) - Gespot in de Leidsestraat. Jasmine komt uit Brighton en is voor een paar dagen in Amsterdam. Jasmine is manager van een Tattooshop. De laarzen kocht ze voor haar bezoek aan Amsterdam omdat ze dacht dat het hier heel koud zou zijn

Jasmine (23) – Gespot in de Leidsestraat. Jasmine komt uit Brighton en is voor een paar dagen in Amsterdam. Jasmine is manager van een Tattooshop. De laarzen kocht ze voor haar bezoek aan Amsterdam omdat ze dacht dat het hier heel koud zou zijn

Judith (19) - Gespot in de Vondelstraat. Judith studeert journalistiek in Utrecht en blogt op www.myownvogueworld.com. De broek heeft ze gekocht bij een sample sale van cheap monday en ligt zelfs nog niet in de winkels.

Judith (19) – Gespot in de Vondelstraat. Judith studeert journalistiek in Utrecht en blogt op www.myownvogueworld.com. De broek heeft ze gekocht bij een sample sale van cheap monday en ligt zelfs nog niet in de winkels.

Levi (23) - Gespot in de Raamstraat. Levi studeert Styling en Vormgeving. De jas is van Notion 3.1 en spotte Levi al een hele tijd geleden bij blogster Victoria Tornegren, met veel moeite heeft ze hem kunnen bemachtigen.

Levi (23) – Gespot in de Raamstraat. Levi studeert Styling en Vormgeving. De jas is van Notion 3.1 en spotte Levi al een hele tijd geleden bij blogster Victoria Tornegren, met veel moeite heeft ze hem kunnen bemachtigen.

Liselotte (23) - Gespot in de Leidsestraat. Studeert rechten aan de VU. De broek van Liselotte is van haar moeder geweest en is meer dan 30 jaar oud.

Liselotte (23) – Gespot in de Leidsestraat. Studeert rechten aan de VU. De broek van Liselotte is van haar moeder geweest en is meer dan 30 jaar oud.

(Beeld: Anouk Océanne)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties