0

STREET STYLEOutfit inspiratie nodig? Elke week zetten wij natuurlijk al de leukste outfit op een rijtje van grote en bekende bloggers. Maar, op straat zijn eveneens hele fashionable ladies te spotten.

Fotografe Anouk Océanne gaat elke week voor ons op pad om fashionista’s met de leukste outfits op de gevoelige plaat vast te leggen. Niet alleen hebben deze dames een inspirerende eigen look ook vertellen zij het verhaal achter hun kleding.

Bekijk alle looks hieronder.

Sibonisa (29) - Gespot op de Prinsengracht. Studeert Allround styling aan Academie Artemis. Sibonisa's signature look is all black, de jas is een uitzondering op de regel maar combineert wel goed met haar zwarte outfits.

Sibonisa (29) – Gespot op de Prinsengracht. Studeert Allround styling aan Academie Artemis. Sibonisa’s signature look is all black, de jas is een uitzondering op de regel maar combineert wel goed met haar zwarte outfits.

Stephanie (24) - Gespot in de Pijp. Stephanie is modejournalist. De blouse had haar vriend eigenlijk voor zichtzelf gekocht maar Stephanie vond hem zo leuk dat ze hem van hem overnam.

Stephanie (24) – Gespot in de Pijp. Stephanie is modejournalist. De blouse had haar vriend eigenlijk voor zichtzelf gekocht maar Stephanie vond hem zo leuk dat ze hem van hem overnam.

Valerie (20) - Gespot op de Prinsengracht. Studeert Allround styling aan academie artemis. De top van kreeg Valerie van haar zus.

Valerie (20) – Gespot op de Prinsengracht. Studeert Allround styling aan academie artemis. De top van kreeg Valerie van haar zus.

Wietske (25) - Gespot in de Albert Cuyp straat. Wietske is DJ bij the amazing agency. De broek is van Wietske's stiefvader geweest.

Wietske (25) – Gespot in de Albert Cuyp straat. Wietske is DJ bij the amazing agency. De broek is van Wietske’s stiefvader geweest.

Nicolien (25) - Gespot in de Gerard Dou straat. Nicolien is store manager bij Anna+Nina. Nicoliens ketting is van Wouters & Hendriks en kreeg ze van haar zus voor haar afstuderen.

Nicolien (25) – Gespot in de Gerard Dou straat. Nicolien is store manager bij Anna+Nina. Nicoliens ketting is van Wouters & Hendriks en kreeg ze van haar zus voor haar afstuderen.

(Beeld: Anouk Océanne)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties