0

REPORTOutfit inspiratie nodig? Elke week zetten wij natuurlijk al de leukste outfit op een rijtje van grote en bekende bloggers. Maar, op straat zijn eveneens hele fashionable ladies te spotten.

Fotografe Anouk Océanne gaat<!–more–> elke week voor ons op pad om fashionista’s met de leukste outfits op de gevoelige plaat vast te leggen. Niet alleen hebben deze dames een inspirerende eigen look ook vertellen zij het verhaal achter hun kleding.

Bekijk alle looks hieronder.

Anandi (24) - Gespot op de Dam. Ze is mede eigenaresse van modelabel Maison the Faux. Met mode collectief the MuchMuch verraste ze afgelopen Paris Fashion week menig bezoeker. Anandi is vrij klein dus shopt stiekem wel eens op de kinderafdeling.

Anandi (24) – Gespot op de Dam. Ze is mede eigenaresse van modelabel Maison the Faux. Met mode collectief the MuchMuch verraste ze afgelopen Paris Fashion week menig bezoeker. Anandi is vrij klein dus shopt stiekem wel eens op de kinderafdeling.

Eleanor (19) - Gespot op de Wallen. Eleanor komt uit Australie en reist nu al 5 maanden door Europa. Ze had voor de reis maar 1 paar schoenen meegenomen, en toen die kapot gingen kreeg ze deze laarzen van een vriendin uit Amsterdam.

Eleanor (19) – Gespot op de Wallen. Eleanor komt uit Australie en reist nu al 5 maanden door Europa. Ze had voor de reis maar 1 paar schoenen meegenomen, en toen die kapot gingen kreeg ze deze laarzen van een vriendin uit Amsterdam.

Karca (23) - Gespot op Leidseplein. Karca studeert communicatie wetenschappen en werkt als office assistant. Karca ging voor een eskimo inspired look maar wel met mooie hakken.

Karca (23) – Gespot op Leidseplein. Karca studeert communicatie wetenschappen en werkt als office assistant. Karca ging voor een eskimo inspired look maar wel met mooie hakken.

Meija (22) - Gespot in de Gerard Dou straat. Meija studeert Psychobiologie. De broek shopte ze bij Raak Amsterdam, en haar stoere boots zijn van Ash.

Meija (22) – Gespot in de Gerard Dou straat. Meija studeert Psychobiologie. De broek shopte ze bij Raak Amsterdam, en haar stoere boots zijn van Ash.

Sanne (21) - Gespot op het Damrak. Studeert en blogt part-time voor www.wearemixtbloggers.blogspot.com . De jas is het eerste echt dure item wat Sanne kocht, maar vond hem zo mooi dat ze hem de investering waard vond.

Sanne (21) – Gespot op het Damrak. Studeert en blogt part-time voor www.wearemixtbloggers.blogspot.com . De jas is het eerste echt dure item wat Sanne kocht, maar vond hem zo mooi dat ze hem de investering waard vond.

(Beeld: Anouk Océanne)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties