0

STREET STYLEOutfit inspiratie nodig? Elke week zetten wij natuurlijk al de leukste outfit op een rijtje van grote en bekende bloggers. Maar, op straat zijn eveneens hele fashionable ladies te spotten.

Fotografe Anouk Océanne gaat elke week voor ons op pad om fashionista’s met de leukste outfits op de gevoelige plaat vast te leggen. Niet alleen hebben deze dames een inspirerende eigen look ook vertellen zij het verhaal achter hun kleding.

Bekijk alle looks hieronder.

Ziying (20) - Gespot op het Rokin. Ziying is een uitwisselings studente uit China en studeert Social Studies. Haar jas en tas zijn vintage.

Ziying (20) – Gespot op het Rokin. Ziying is een uitwisselings studente uit China en studeert Social Studies. Haar jas en tas zijn vintage.

Amy (18) - Gespot in de Kalverstraat. Studeert verpleegkunde. Amy draagt haar vintage jas in combinatie met high street items.

Amy (18) – Gespot in de Kalverstraat. Studeert verpleegkunde. Amy draagt haar vintage jas in combinatie met high street items.

Michelle (19) - Gespot in de Kalverstraat.  Studeert Media & Entertainment Management in Rotterdam. De jas heeft ze al vaak naar feestjes en festivals aangehad, en omdat hij zo zacht is wil iedereen dan met haar knuffelen.

Michelle (19) – Gespot in de Kalverstraat. Studeert Media & Entertainment Management in Rotterdam. De jas heeft ze al vaak naar feestjes en festivals aangehad, en omdat hij zo zacht is wil iedereen dan met haar knuffelen.

Anne Lyza (19) - Gespot op de Dam. Studeert Communicatie Wetenschappen aan de UvA. De broek kocht Anne Lyza in de sale omdat hij zo goedkoop was. Nu is het haar lievelingsbroek.

Anne Lyza (19) – Gespot op de Dam. Studeert Communicatie Wetenschappen aan de UvA. De broek kocht Anne Lyza in de sale omdat hij zo goedkoop was. Nu is het haar lievelingsbroek.

Elli (23) - Gespot op de Wallen. Elli komt uit Australie en woont in Londen. Ze is grafisch ontwerpster en werkt voor Asos.com. Ze vond het super koud in Nederland, dus zei dat ze alle kleding die ze bij zich had over elkaar aan had gedaan.

Elli (23) – Gespot op de Wallen. Elli komt uit Australie en woont in Londen. Ze is grafisch ontwerpster en werkt voor Asos.com. Ze vond het super koud in Nederland, dus zei dat ze alle kleding die ze bij zich had over elkaar aan had gedaan.

Karin (22) - Gespot op de Dam. Karin komt uit Slovenie en is op bezoek in Amsterdam. Karins signature look is veel zwart.

Karin (22) – Gespot op de Dam. Karin komt uit Slovenie en is op bezoek in Amsterdam. Karins signature look is veel zwart.

Kavita (18) - Gespot op de Dam. Studeert productdesign. De sjaal heeft Kavita al 5 jaar, en hij is nog steeds haar favoriet.

Kavita (18) – Gespot op de Dam. Studeert productdesign. De sjaal heeft Kavita al 5 jaar, en hij is nog steeds haar favoriet.

(Beeld: Anouk Océanne)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties