0

STREET STYLEOutfit inspiratie nodig? Elke week zetten wij natuurlijk al de leukste outfit op een rijtje van grote en bekende bloggers. Maar, op straat zijn eveneens hele fashionable ladies te spotten.

Fotografe Anouk Océanne gaat elke week voor ons op pad om fashionista’s met de leukste outfits op de gevoelige plaat vast te leggen. Niet alleen hebben deze dames een inspirerende eigen look ook vertellen zij het verhaal achter hun kleding.

Bekijk alle looks hieronder.

Noah (22) - Gespot in de Kalverstraat. Noah is model en leeft naar eigen zeggen in zwart. De jas van de monki heeft met opzet gerafelde randen om hem wat edgier te maken.

Noah (22) – Gespot in de Kalverstraat. Noah is model en leeft naar eigen zeggen in zwart. De jas van de monki heeft met opzet gerafelde randen om hem wat edgier te maken.

Sanne (18) - Gespot op het Leidseplein. Sanne studeert cultureel maatschappelijke vorming. Ze draagt bijna altijd zwart en kleed zich comfy. Af en toe koopt ze een cool paar sneakers zoals deze van Nike, en daar wil ze ook best in investeren.

Sanne (18) – Gespot op het Leidseplein. Sanne studeert cultureel maatschappelijke vorming. Ze draagt bijna altijd zwart en kleed zich comfy. Af en toe koopt ze een cool paar sneakers zoals deze van Nike, en daar wil ze ook best in investeren.

Shereen (23) - Gespot op het Leidseplein. Werkt bij All Saints en draagt bij aan de blog the digitalistas. Ze houdt erg van de jaren 60 en deze jas doet haar daar erg aan denken.

Shereen (23) – Gespot op het Leidseplein. Werkt bij All Saints en draagt bij aan de blog the digitalistas. Ze houdt erg van de jaren 60 en deze jas doet haar daar erg aan denken.

Yoshi (19) - Gespot in de Kalverstraat. Yoshi studeert rechten in Utrecht. Ze draagt veel zwart en grijs en kleed zich graag stoer.

Yoshi (19) – Gespot in de Kalverstraat. Yoshi studeert rechten in Utrecht. Ze draagt veel zwart en grijs en kleed zich graag stoer.

(Beeld: Anouk Océanne)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties