0

STREETSTYLEOutfit inspiratie nodig? Elke week zetten wij natuurlijk al de leukste outfit op een rijtje van grote en bekende bloggers. Maar, op straat zijn eveneens hele fashionable ladies te spotten.

Fotografe Anouk Océanne gaat elke week voor ons op pad om fashionista’s met de leukste outfits op de gevoelige plaat vast te leggen. Niet alleen hebben deze dames een inspirerende eigen look ook vertellen zij het verhaal achter hun kleding.

Bekijk alle looks hieronder.

Catherine (27) - Gespot in de Kalverstraat. Catherine komt uit Parijs en dat zie je ook aan haar stijl- ze houdt van simpel en chique. Daarnaast heeft ze een enorme schoenen collectie.

Catherine (27) – Gespot in de Kalverstraat. Catherine komt uit Parijs en dat zie je ook aan haar stijl- ze houdt van simpel en chique. Daarnaast heeft ze een enorme schoenen collectie.

Chu (20) - Gespot op het Rokin. Chu is een uitwisselingsstudente en studeert social sciences. Chu is super chique en draagt veel vintage zoals haar jas.

Chu (20) – Gespot op het Rokin. Chu is een uitwisselingsstudente en studeert social sciences. Chu is super chique en draagt veel vintage zoals haar jas.

Klazina (25) - Gespot op het Rokin. Klazina woont in Engeland en draagt veel kleur. Haar favo item van de outfit zijn de schoenen- door het patroon en het gouden detail.

Klazina (25) – Gespot op het Rokin. Klazina woont in Engeland en draagt veel kleur. Haar favo item van de outfit zijn de schoenen- door het patroon en het gouden detail.

Marloes (29) - Gespot in de Leidsestraat. Marloes is freelance stylist voor de Red. Haar stijl is urban chic met een knipoog- ze combineert moeiteloos new balance sneakers met een louis vuitton tas.

Marloes (29) – Gespot in de Leidsestraat. Marloes is freelance stylist voor de Red. Haar stijl is urban chic met een knipoog- ze combineert moeiteloos new balance sneakers met een louis vuitton tas.

Michelle (20) - Gespot op de Dam. Michelle komt uit Schotland en is hier voor een citytrip. Haar stijl is simpel, maar ze volgt wel de trends.

Michelle (20) – Gespot op de Dam. Michelle komt uit Schotland en is hier voor een citytrip. Haar stijl is simpel, maar ze volgt wel de trends.

(Beeld: Anouk Océanne)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties