0

bydanie show 150Laat het maar aan Danie Bles over om een kledingcollectie te maken waar haar it-girls dol op zijn. De afgelopen seizoenen weet ze haar fans te verbazen met een collectie vol opvallende musthaves. Vorig jaar zomer showde ze tijdens Amsterdam Fashion Week en dit keer vond het spektakel plaats in de Amsterdamse bioscoop Tuschinski.

En dat was absoluut geen downgrade! Voordat de show plaatsvond, waren VIP’s uitgenodigd om deel te nemen aan een speciaal diner in het theater en er kon meteen even een kijkje genomen worden in de ruimte waar de visagie en het haar van de modellen gedaan werd. Maybelline verzorgde de make-up en de modellen zagen er prachtig uit. Mede dankzij de grote wimpers die verkregen werd met behulp van de The Colassal Go Extreme mascara.

En dan nu de show. Vrijwel de complete grote zaal zat vol met publiek. De presentatie werd muzikaal begeleid door niemand minder dan Candy Dulfer die met haar band en zangeres een spectaculaire show weggaven. De modellen paradeerden tijdens de muzikale traktatie door de zaal waar in het midden een catwalk was geplaatst voor de gelegenheid.

De inspiratie voor de najaarscollectie was rock’-n-roll, Art Deco en een vleugje romantiek. Denk aan Art Deco-details in een stoere biker jacket, klassieke tasjes met een moderne twist en talloze gouden knopen. Natuurlijk heeft de luipaardprint ook haar weg weten te vinden in de collectie. Ook spotten wij een hoop mooie blouses, waaronder een exemplaar bezaaid met hotelsleutels en een striksluiting om de hals. Het glitterende lurex in de jurken en broeken gaf de collectie een rijke uitstraling.

Aan het einde van de show ging het publiek, waaronder BN’ers als Estelle Cruijff, Waylon, Chantal Bles, Caroline de Bruijn, Saar Koningsberger en Anouk Smulders, naar de foyer van het theater waar inmiddels een feestje was losgebarsten. Natuurlijk werd iedereen voorzien van heerlijke hapjes en drankjes.

Een aantal van de aanwezige dames, waaronder Liza Sips en Saar Koningsberger, was gekleed in ByDanie outfits speciaal voor de show. Caroline de Bruijn (Janine uit GTST): “Candy Dulfer en haar band bliezen het dak eraf! Dit was geen show, maar feest!” Patty Brard was te spreken over de collectie: “Goud, glitter en (faux) fur daar houd ik wel van!”

Bekijk de foto’s van de avond hieronder!

Stilte voor de storm...

Stilte voor de storm…

Kimberly Klaver en Liza Sips

Sophie Steger (vrouw Xander de Buisonjé) en actrices Kimberly Klaver en Liza Sips

Chantal Bles en vriendinnen

Styliste Chantal Bles en vriendinnen

Yvonne Colderweijer en Jamie Faber

Blogger en actrice Yvonne Colderweijer en schoenenlijn eigenaresseJamie Faber

Estelle Cruijff en vriendin

Ex-voetbalvrouw Estelle Cruijff en vriendin

Vivian Reijs

Presentatrice Vivian Reijs

Saar Koningsberger

Presentatrice Saar Koningsberger

Guy van der Reijden en Renee Vervoorn

Guy van der Reijden en presentatrice Renee Vervoorn

Monique des Bouvrie

Interieurstyliste Monique des Bouvrie

Amanda van Fashionchick

Amanda van Fashionchick

Lonneke Nooteboom en vriendin

Styliste Lonneke Nooteboom en vriendin

Waylon

Zanger Waylon

Presentatrice Vivian Reijs

Presentatrice Vivian Reijs

ByDanie backstage 1 ByDanie backstage 2 ByDanie backstage 3 ByDanie backstage 4 ByDanie backstage 5 ByDanie backstage 6 ByDanie backstage 7

1 bydanie diner 2 bydanie diner 3 bydanie diner 4 bydanie diner

danie show 1

danie show 2 danie show 3 danie show 4 danie show 5 danie show 6 danie show 7 danie show 8 danie show 9 danie show 10 danie show 11 danie show 12 danie show 13 danie show 14 danie show 15 danie show 16 danie show 17 danie show 18 danie show 19 danie show 20 danie show 21 danie show 22 danie show 23 danie show 24 danie show 25 danie show 26 danie show 27 danie show 28 danie show 29 danie show 30 danie show 31 danie show 32 danie show 33 danie show 34 danie show 35

Actrice Kimberly Klaver en vriendin

Actrice Kimberly Klaver en vriendin

Actrice Liza Sips

Actrice Liza Sips

Presentatrice Saar Koningsberger met vriend Martijn

Presentatrice Saar Koningsberger met vriend Martijn

ByDanie na show 1 ByDanie na show 2 ByDanie na show 3 ByDanie na show 4www.bydanie.nl

(Beeld: Bruno Press, ByDanie & I Love Fashion News)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties