0

TALKIESÉén voor één arriveerden de veertig meest inspirerende, bijzondere en succesvolle vrouwen bij de Oyster Club in Amsterdam. Daar vond namelijk gisterenmiddag de Talkies Lifestyle lunch plaats. Natuurlijk was onze eigen powervrouw Annic ook van de partij.

Veertig inspirerende vrouwen bij elkaar in één ruimte, dat betekent natuurlijk heel veel gezelligheid. Naast Annic waren onder andere ook Talkies Editor in Chief Kristina Bozilovic, Supertrash ontwerpster Olcay Gulsen,Estelle Kruijff en Daphne Deckers van de partij. Deze fashionable en bewuste dames kan geen vette hap voorgeschoteld worden, daarom stond er een heerlijke en gezonde lunch op het menu.

Tussen de gezonde gerechtjes door was er bij elke gang een rondje mode. De fashion show van Elisabetta Franchi werd gepresenteerd door Chantal Bles en ter afsluiting werden de powervrouwen voorzien van een royale, dik gevulde en mega zware goodiebag.

Bekijk de look van Annic en de andere stijlvolle dames hieronder. Annic’s look kopiëren? Klik dan op haar foto of het jurkje om te bestellen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties