0

NY diptic 150Sporten is big and booming. Meer en meer mensen wagen zich aan een rondje Vondelpark. Door al die mensen die zich tegelijk met jou in het zweet aan het werken zijn, wordt het natuurlijk steeds belangrijker dat je er een beetje leuk bijloopt als je sport. Met je oude joggingbroek en het slaapshirt van je vader kom je écht niet meer weg.

Daarnaast werkt een leuk sportpakje ook super motiverend! Als je weet dat je een leuke outfit hebt om aan te doen, kan je natuurlijk niet wachten die te showen aan de andere hardlopers, bootcampers en yogi die ook in het park/de sportschool rondhuppelen. Ook hier op de redactie zijn we superenthousiast over leuke sportkleding. Toen we door New Yorker werden uitgenodigd om hun nieuwe sportcollectie te komen bekijken, onder het genot van een sportief ontbijtje en een verse kop koffie, wisten we het natuurlijk wel!

Samen met een boel andere media en bloggers stonden wij vanmorgen voor de deur van Paper Planes aan het Amsterdamse Rokin. Hier stonden de lekkerste ontbijthapjes voor ons uitgestald en konden we ook de hele sportcollectie bekijken. We begonnen met een vers kopje koffie aan de bar en eerste blik in de rondte. Toen ons oog op de uitgebreide ontbijtbar viel, zijn we daar meteen heen gesneld. Met een vol bordje namen we plaats tussen de andere bloggers en hebben we gezellig gekletst aan een mooi gedekte tafel met roze bloemetjes en sportieve decoratie (hallo té leuke roze dumbbells!).

Toen onze buiken vol zaten van het getoaste brood met avocado en zalm, de gekookte eitjes, de mini brownies en de havermout was het tijd om de kleurrijke collectie te bekijken. We zagen super fijne sportbeha’s, die aan de voorkant konden worden opengemaakt met een rits, er zaten sportleggings (lang en driekwart) tussen met leuke prints. En ook hele fijne jacks, die je snel aan kan doen als je klaar bent met een gymsessie in de sportschool. Door de vrolijke kleurtjes in de collectie (roze, oranje, blauw en groen) krijg je direct energie om aan de bak te gaan!

Heb je een sportieve broer of vriend? Dan kan je ook voor hem bij terecht bij de New Yorker. Er zaten namelijk ook hele fijne items in de mannencollectie. Die bestond uit T-shirt, shorts en jacks in iets minder opvallende kleuren, maar net zo stylish!

Ben je toe aan een nieuwe sportoutfit? Dan moet je dus echt bij de New Yorker zijn, voor kleine prijsjes (de sportbeha’s en leggings waren ongeveer 20 euro, het jack was het duurste item en kost 35 euro) heb je super leuke items waarmee jij geheid de spotlight steelt. De SS15 sportcollectie is vanaf nu te koop in de winkels.

Kijk je hieronder mee naar het fotoverslag van deze sportieve (figuurlijk) ochtend?

(Beeld: www.newyorker.de/nl)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties